2777
2789
عنوان

حقوق و قسط تون چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 71 پست
وای منم انقدر باشگاه و استخر دوست دارم شما پول بنزین میدی من چون ماشین ندارم خرج اسنپ و رفت و امدم م ...

انشالله زود قسطامون تموم شه میوفتیم رو ریل

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یه دورس خریدم براش همون 700 اب خورد دیگه برای باباهها پول ندارم

منم بهش گفتم در حد ۶۰۰ تا ۷۰۰ یه چیزی خودت بخر

اخه همسر من لباس پوشیدنش خیلی قر و فر داره باید نرم باشه سبک باشه رنگشو دوس داشته باشه

واسه همین تنها نمیتونم یه چیزی بگیرم

خدایا شکرت واقعا دوستت دارم

نه من در جریان این چیزا نمیزارم میگیرم بعدا لازم شد میگم اینقد پس انداز مخفی داریم وقتی هم میخواد کس ...

کار خوبی میکنی چقدر خوب

خدایا شکرت واقعا دوستت دارم

انشاالله واقعا🥰

💖

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

منم بهش گفتم در حد ۶۰۰ تا ۷۰۰ یه چیزی خودت بخراخه همسر من لباس پوشیدنش خیلی قر و فر داره باید نرم با ...

ولش کن نهایت ادرس مغازه بده بگو خوشت نیومد برو عوضش کن

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
وزن بالا بگیر مثلا من سه ماه یه بار شامپوم تموم میشه 4 یا 5 ماه ضد افتابم و داروهای گیاهی هم تحت پزش ...

عزیزم میشه بپرسم دارو تون چی بوده که تنبلی تخم دانتون رفع شد؟؟؟؟ 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
عزیزم میشه بپرسم دارو تون چی بوده که تنبلی تخم دانتون رفع شد؟؟؟؟

سلام اصلاح سبک و داروی تقویت تخمدان با یه مدل شیاف گیاهی که دکتر طب سنتی هم داده بود که فیبروم هم داشتم خوب شده بود 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
سلام اصلاح سبک و داروی تقویت تخمدان با یه مدل شیاف گیاهی که دکتر طب سنتی هم داده بود که فیبروم هم دا ...

اگه شماره ای چیزی  ازشون دارین بهم بدین 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀