2777
2789
عنوان

امروز باخاهرم دعوا کردیم

109 بازدید | 12 پست

من یک گردنبند پسرونه داشتم نگه داشته بودم براتولد رلم بهش بدم 

بعددیدم رلم برا تولد رل خودش گردنبند منو ازکیفم دزدیه ورداشته داده به رل بچه سالش که رلش تولدش ۴دی بود ۱۷سالش شد خاهرم خودش ۲۱سالشه با یک پسر کوچیک تر ازخودش رل زده بعد باهم دعوا کردیم ک چرا گردنبند منو دادی واینا بعد خاهرم میگفت تو زورت میاد میخای رابطه مارو خراب کنی واینا میکفت حسودیت میشه و از رل منم میگفت رلت خوب نیست قبلا باکسی رل زده بوده اخه قبل من رل داشته قبلا رل من 

درصورتی من اصلا حسودیم نمیشه چون اگ حسودیم میشد باید خوشحال میشدم بایک بچه رل زده تا این رلش درحین اینک با خاهرم بوده به من درخاست دوستی میداده وحرفای زشتی میزده 

خاهرم میک توحسودیت میشه چون رلت بهت توجه نمیکنه ولی رل من خیلی کاری و بفکر اینده هست داره ماشین مدل بالامیخره بیاد خاستگاریم ولی رل خاهرم هرروز براش کادو میخره و اصلا بفکر ازدواج نیس واینده

من اشتباه کردم همه چیو به خاهرم گفتم ک خاهرم داره موقع دعپا ها از رلم بد میکه؟؟؟

چقد رل تو رل شد

کاری بااین چیزا ندارم ولی ازاین پسر خیابونیا برای شماهیچی نمیشه بعه فکرایندتون باشین

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

"بعددیدم رلم برا تولد رل خودش گردنبند منو ازکیفم دزدیه ورداشته داده به رل بچه سالش که رلش تولدش ۴دی بود"

هان؟  

یه ویرایش کنید قبل تاپیک زدن!!!

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
چقد رل تو رل شدکاری بااین چیزا ندارم ولی ازاین پسر خیابونیا برای شماهیچی نمیشه بعه فکرایندتون باشین

رل من ازمن به خانوادش گفته و میخاد بیادخاستگاری و بامامانمم حرف زده 

حتی ویس اینک با مامانش داره میخرفه رو برام فرستاده

"بعددیدم رلم برا تولد رل خودش گردنبند منو ازکیفم دزدیه ورداشته داده به رل بچه سالش که رلش تولدش ۴دی ...

منظورم کردنبند من رو خاهرم برداشته داده برا روز تولدش به رل خودش