2777
2789
عنوان

میخام جدا بشم از همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1289 بازدید | 71 پست
به همه اینا فکر کردم. خدا لعنتش کنه

بر خلاف اسم کاربریت گاهی اوقات کشیدن دندون لق چیزی رو حل نمی کنه متاسفانه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
نمیدونم ماهم موندیم چرا؟ پدر و مادرم حتی وکیل هم براس گرفتن روز دادگاه زد زیرش احساس میکنم می‌ترسه ا ...

نه منکه متنفرم ازش فقط دوس دارم یکی با ماشین زیرش بگیره فرار کنه آشو لاش بیاد خونه. بهش بگم دیدی خدا تقاص کارتو پس داد. دیدی دل خون شدم رو جواب داد.بعذ برم آب بیارم بریزم تو گلوش پرستاری بکنم زنده زنده به گورش کنم

خدا یار باشد😍😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مدرک و پول ببشتری جمع کن یه تیپا بزن گم شه بره

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

نه منکه متنفرم ازش فقط دوس دارم یکی با ماشین زیرش بگیره فرار کنه آشو لاش بیاد خونه. بهش بگم دیدی خدا ...

والا ما هم‌همینقدر از اون مرد متنفریم کثافت آَشغال فقط خواهر من خره مونده کنار این آدم‌

دعا کنید آه نفرینم بگیرتشون من مادری کردم برای زندگیم نفرین بیجا نمیکنم کاملا بجا هست فقط میخام بشینه سرجاش چون خیلی بخودش میباله. یا به لحاظ مالی شکست بخوره یا گردنش بشکنه. خونه نداره دوتا ماشین داره همش به اسم پدرشه

خدا یار باشد😍😍
کارم سخته بچم وابستس مدرسه های غیر دولتی میتونم درس بدم اونم کم میدن. سواد ریاضی خیلی بالایی دارم. م ...

وقتی بچت وابستته چجوری میخای جدا بشی بزاریش خونه بری سرکار

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
وقتی بچت وابستته چجوری میخای جدا بشی بزاریش خونه بری سرکار

همین سخته خواهر وگرنه کسی نگه داره من تا شب کار میکنم از این ذلت میام بیرون. الان آوردمش بیرون بدون باباش اولین باره میایم اینجوری.. دلمو زدم به دریا با پسرم خوش باشم بلکه اونو محل سگ ندم همینجوری ادامه بدم حال دلم کلی خوب شد ولی بازم ته دلم ناراحتم دیگه. من دوس دارم سه تایی باشیم زندگیم خوب باشه ولی نیس

خدا یار باشد😍😍
همین سخته خواهر وگرنه کسی نگه داره من تا شب کار میکنم از این ذلت میام بیرون. الان آوردمش بیرون بدون ...

لاشی چش هست ک خیانت میکنه

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒

جدا نشو اینا مریضی تو این جامعه کثیف جدا شدن اشتباه من درکت میکنم حالا خرج میکنه خرج بیرون خبری نیست اطرافیانم دیدم پشیمون شدن تو رو خدا بخاطر بچه ات جدا نو خودتو مشغول کن مشکل تو نمی‌نشست خیانتشپ مریضپه

جدا نشو اینا مریضی تو این جامعه کثیف جدا شدن اشتباه من درکت میکنم حالا خرج میکنه خرج بیرون خبری نیست ...

ممنون عزیزم میدونم چی میگید ولی فکر کنم دیگه آخر راه رسیدیم میگه بریم جدا بشیم منم راضیم یعنی اولش من گفتم ولی خیلی عصبی شده اصلا نمیشه بهش حرف گفت جدایی رو دوس نداره میخاد منو داشته باشه بکاراشم برسه ولی تحملش سخته دیگه 

خدا یار باشد😍😍