2777
2789
عنوان

میخام جدا بشم از همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 71 پست
پشیمونیش فقط چند روزه بعدش وقیح میشه چون منم نمیتونم ببخشم و همش تکرار میکنم

نه واقعا درست بشو نیست 

من خودم به شخصه نمیتونم کنار بیام حتی اگه یه بار باشه و ظرف قول بده تکرار نکنه دیگه آرامش و اعتماد ندارم و نمیتونم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا فکر کنوخواهر من شغل داره خونه داره ماشین داره بچه هاشم مال خودشن از شوهرش جدا نمیشه شوهر خرج نمیکخ، خیانت میکنه،دست بزن هم داره هرکاری میکنیم جدا نمیشه واقعا اعصابمونو خورد کرده 

دلم گرفته میخام که گریه کنم اونقدری که بمیرم برا بچم دلم کبابه برا وسایلش حساسه چجوری میخام اون اتاق ...

به نظر من که داری بی گدار به آب می زنی

نه ۲۰۰ تومن پول محسوب میشه توی این دوره زمونه نه روی اون ده تومن میتونی حساب کنی که همیشه بهت بده 

هم بچه نابود میشه هم خودت حقیر میشی 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
به نظر من که داری بی گدار به آب می زنینه ۲۰۰ تومن پول محسوب میشه توی این دوره زمونه نه روی اون ده تو ...

بنظرتون چیکار کنم؟ اگه برم خونه مادرم چی؟ تحمل سخته 

خدا یار باشد😍😍
تو هم خیانت کن

چی میگید چرا بقیه رو میندازید تو چاه با حرفاتون، یکم فکر کن بعد حرف بزن مرد ایرانی همچین چیزی و میپذیره؟؟ بره خیانت کنه که پسفردا شوهرش بفهمه بکشتش بچش بی مادر بشه تو فک و فامیلم کلی حرف پشتش دربیاد، اگر بخای با هرکسی مثل خودش رفتار کنی ک پس چه فرقی با اون طرف داری زندگی میشه لجنزار

بهترین راه طلاقه نسخه اشتباه نپیچید برا زندگی بقیه

اسی جان کدوم شهری خب اگر شهر بزرگی باشی با ۲۰۰ تومن نمیشه حقیقتا، مخصوصا ک سال به سال باید بیشترش کنی

میدونم سخته ولی فعلا صبر کن یکی دوسال سرکار برو پس انذاز کن از شوهرت هرچی پول میگیری ریز ریز طلا بخر سرمایت بیشتر شه

بنظرتون چیکار کنم؟ اگه برم خونه مادرم چی؟ تحمل سخته

من باشم میشینم زندگیمو می کنم با بچه م خوش می گذرونم خرج می کنم از چیزی کم نمیذارم واسه خودم و بچه

البته کنارش یه کاری هم یاد می گیرم یا کاری پیدا می کنم برای روز مبادا

به همسر که هرز می پره هم اهمیتی نمیدم 

بیرون رفتن از زندگی که سالها براش زحمت کشیدی چیزی رو حل نمی کنه تنهاییت که حل نمیشه اعصابت که آروم نمی گیره چون مشکلات دیگری جایگزین مشکلات امروز میشن 

پس چه کاریه به هم زدن و از نو شروع کردن وقتی که کم و بیش اکثر مردا آدم نیستن که درست زندگی کنن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
اسی جان کدوم شهری خب اگر شهر بزرگی باشی با ۲۰۰ تومن نمیشه حقیقتا، مخصوصا ک سال به سال باید بیشترش کن ...

عزیزم شهر بزرگم. تبریز. تاالان همینکارو کردم ولی الان بریدم بازم فکر میکنم

خدا یار باشد😍😍