2777
2789
عنوان

کاش میشد معجزه میشد و منم باردار میشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 26 پست

من باردارم هر وقت بچه ام تکون میخوره دستمو میزارم رو شکمم از ته قلبم از خدا میخوام ب هرکسی ک بچه میخاد ی بچه سالم و صالح بده

اگه میشه شما هم برا من دعا کنید ب سلامتی زایمان کنم بس ک اینا تاپیک سقط و....خوندم خیلی استرس دارن

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

ب منم گفت همین امشب ازاد میکنی ولی بازم باردار نشدم نمیدونم بخدا کاش باز ادم دلیلشو میدونست میرفت دن ...

استرس داری؟استرس سمه به بچه فک نکن اصلا دختر خاله من بعد 18سال داروش گذاشت کنار گفت بیخیال اگه می‌خواست میشد نمیشه ده ماه بعد باردار شد 🥲🥲🥲بچشم 4سالشه الان بنده خدا تا 5ماه از ترس به کسی نمی‌گفت فکر می‌کرد توهم زده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من باردارم هر وقت بچه ام تکون میخوره دستمو میزارم رو شکمم از ته قلبم از خدا میخوام ب هرکسی ک بچه میخ ...

مممنونم عزیزم نه بابا سقط برای یکی دوماهه اول احتمال داره اونم کم 

کاااش🥲

نمی دونم حکمت خدا چیه 

ولی کاش معجزه میشد و‌این ماه منم باردار میشدم

منم میگم نمیشع چیزی و‌بزور ازخدا خواست ولی مگه‌میشه دعاهم نکرد

هرلحظه جای خالیه یه بچه رو تو‌زندگیم حس می‌کنم ودلم‌چقدر می گیره🥲

اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم.                    درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم.      اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم... 
من باردارم هر وقت بچه ام تکون میخوره دستمو میزارم رو شکمم از ته قلبم از خدا میخوام ب هرکسی ک بچه میخ ...

عزیزم اصلا به سقط فکر نکن

همین استرس خودش خیلییی بده

اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم.                    درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم.      اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم... 

گاهی پیش خودم میگم شاید دلیل اینکه بعضی ادما بچه دار نمیشن  خوبی بیش از حدشونه ،شاید خدا میخواد بچه هایی که مامان بابا ندارن ،بشن بچه ی این ادمای بیش از حد خوب ،شاید دلیل باردار نشدن بعضی ادما همینه  بهش فکر کن اسی جون

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

وااای دلم ریخت تاپیکت رو خوندم

قربونت برم باردار میشی انشاالله، امیدت ب خدا عزیزم

اول بارداری اصلا علائم نداری متوجه نمیشی ک بارداری

از ته قلبم برات دعا کردم ک انشاالله دامنت سبز شه مامانی قشنگم❤

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
کاااش🥲نمی دونم حکمت خدا چیه ولی کاش معجزه میشد و‌این ماه منم باردار میشدممنم میگم نمیشع چیزی و‌بزور ...

فقط شک نکن خدا چیز قشنگی گذاشته برات فقط منتظره ببینه لایقش هستی یانه😍

گاهی پیش خودم میگم شاید دلیل اینکه بعضی ادما بچه دار نمیشن خوبی بیش از حدشونه ،شاید خدا میخواد بچه ...

فداتشم من مشکلی ندارم فقط چون 5سال جلوگیری داشتم عقب انداخته و دکتر گفت طبیعیه تازه من بخوام هم کسی به من بچه نمیده اولویت با خانوم یا آقای نازا هستش که بالای 5سال تحت درمان بودن و نشده 

اگه بعذ مصرف داروها نشه میره ivf تهش 

ولی درکل 

گفتنش خیلی راحته ولی همه دوست دارن از بتن خودشون بچه داشته باشن 

من همیشه به همسرم میگفتم اگه یه بچه بیارم بچه دومم و ار پرورشگاه میارم که انگار همچین چیزی امکان نداره 

وااای دلم ریخت تاپیکت رو خوندمقربونت برم باردار میشی انشاالله، امیدت ب خدا عزیزماول بارداری اصلا علا ...

قربونت برم عزیزدلم انشالله همین ماه ها خدا به همه خانومای مثل من نگاه کنه