2777
2789
عنوان

ترجیح میدین شوهرتون عیبش چی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 57 پست
عیبش چیه ؟‌ همه میگن هیچ کس بی عیب نیست قدش چنده ؟ شاید چهره اش شاید از نظر خودت خوبه

از نظر خودم و بقیه جذابه

از نظر خودم همه خوبی ها رو با هم داره

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوست داشتن و مشکلات زندگی چهره و هیکل زشت یا خوشگل رو تکراری میکنه

یعنی وقتی یکی و دوست داری موقعی که خوابه میگی قربون شکم قلمبه و کله کچلت برم مرد زحمت کش من و بوسش میکنی

ولی وقتی از یکی متنفری میگی ری..م تو سیکس پکت نکبت و روت و اونور میکنی

🌸🌸

این خودش ادم هولی هس.اما خوشکل باشه خودشم نخاد دخترهادست ازسرش برنمیدارن

اتفاقا اینم میگه دختر ها دست از سرش بر نمیدارن🤢دوتا بچه داره 🤌🏻همیشه با خودم میگم خاک تو سر اونی که این هرزه رو ادم حساب میکنه

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

کچل و قد کوتاه . من خیلی روی ظاهر حساس نیستم ، البته آدم کچل خوش قیافه هم زیاد دیدم . همین که طرف بشینه به دلم کافیه . این رو هم خیلی دیدم که آدم با یه ظاهر متوسط ولی اخلاق عالی ، میتونه انقدر به دل آدم بشینه که همه چیش رو خوب ببینی

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

شوهر من هیچکدوم رو نداره

موهاش ماشالله اینقد پره ک هر وقت میره سلمونی طرف میگه خسته شدم و قیچی موهاشو نمیبره

اخلاقشم خوبه

قدشم خوبه 178

حالا ی سریا میگن باید مرد دومتر باشه برا من همینکه بلند تر از منه کافیه

در کل خوبه دیگه فقط ی عیب داره یکم درونگراس البته با اطرافیان و معمولا تو جمع هاساکته و ب خاطر این اخلاقش بقیه فکر میکنن خیلی خودشو میگیره در صورتی ک

پیش من ک هس اینقد پر حرفه ک حد نداره

خوشبحالت خدا برات نگهش داره .. مال من ظاهری کچلو پشمالو چاق البته یکم مو‌کاشت کچلیش از دور معلوم نیس ...

عزیزم مگه ظاهر همه چیزه

کوتوله چیه 

منظورت اینه قد بلند نیست؟

من اصلا این چیزا برام ملاک نیست واقعا