2777
2789
عنوان

ازدواج با کسی که سطح مالیش از ما پایینتره درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 96 پست
درامدش ماهی ۱۳ تومنه زیادم نیست اونقدر هابا وام دوتامون خونه میخریم مهم اخلاق و زرنگیه تو یکسال همچ ...

خونه چند میلیارد 

با وام میخای بخری ؟ با کدوم درآمد میخای قسطهای وام رو پس بدی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه دنبال ازدواج با کسی باشی که خرجتو بده واقعا این ازدواج برات اصلا مناسب نیستمن نبودم دنبال همچین ...

عزیزم باید ژرف بتونه خونه بخره که من بر قسطش بخام قناعت کنم

ولی با این درآمد عمرا بتونه 

منکه به مشکل نخوردم با شوهرم دوتامون دیپلموضع مالی پدر من بهتره تو عقدیم یکساله ماشین خریدیمالانم دا ...

وضع شما که آرزوی همه ما هست

یکساله هم خونه خریدین و هم ماشین

هرچی هم که میخواید میخرید 

ما برا خرید یدونه کوییک ۵ سال پس انداز کردیم

برا خرید خونه که ۲۰سال باید پس انداز کنیم 

کارمند ساده

اگه فکر میکنی اخلاق و رفتارش خوبه و جای پیشرفت داره بهش فکر کن. من خاستگارم دوتا خونه داره و ماشین خارجی و ایرانی و زمین خونوادم گیر دادن کارمند نیست نمی‌ذارن نامزد شیم هر کی درد خودشو داره، 🤷😔

اگه فکر میکنی اخلاق و رفتارش خوبه و جای پیشرفت داره بهش فکر کن. من خاستگارم دوتا خونه داره و ماشین خ ...

ولی موافق بودن خانواده دختر هم مهمه.الا استارتر خانوادش موافقن بلخره بزرگتر و تجربه گر هستن 

ولی موافق بودن خانواده دختر هم مهمه.الا استارتر خانوادش موافقن بلخره بزرگتر و تجربه گر هستن

بله منم واسه همینه یه ساله صبر کردم. بعضی ها آسون میگیره بعضی مثل من بدبخت سخت گیرن

تاپیک قبلیتو خندم . تو مشخصه اصلا تحمل سختی کشیدن نداری و صبور نیستی وقتی همسرت که مثل فرشته ها بود با توجه تعریفت رو تو اوج سرطان رها کردی و افسرده شدی حالا میخوای دوباره ی زندگی رو از صفر شروع کنی بچسب به کارت 

یبار ازدواج کردی با مخالفت خانوادت.حالا شاید بهتر باشه موافقت خانوادتو توی ازدواجت درنظر بگیری.البته ...

دفعه پیش راضی بودی

ینی اعتقاد ندارم چون خانواده راضی نیست خوشبخت ممیشی 

تاپیک قبلیتو خندم . تو مشخصه اصلا تحمل سختی کشیدن نداری و صبور نیستی وقتی همسرت که مثل فرشته ها بود ...

عزیزم کسی که من رو قضاوت میکنه امیدوارم در موقعیت من قرار بگیره تا ببینم چیکار میکنه 

البته که راضی به عذاب کسی نیستم

ولی مراقب زبونت باش