2777
2789
عنوان

ازدواج با کسی که سطح مالیش از ما پایینتره درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 96 پست
شاهزاده با اسب سفید دوره اش تموم شده ولی کلا طرف صفر صفرم بلشه نمیارزه

باید دید اون آدم تلاش میکنه برای پیشرفت و بفکر رشد هست یا نه وگرنه از جیب بابا برداشتن خرج خونه دادن از همه بر میاد

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قدیما میشدالان با دلار ۸۰ تومنی پیشرفت خیلی سختهبرا خرید ماشین ایرانی و خونه ۳۰ساله باید ۵ میلیارد پ ...

قدیما یعنی کی ؟ما زن و شوهر قدیم نیستیما😂♥️۴ ساله رسما ازدواج کردیم و ۲ ساله کار خودمونو راه انداختیم 

عزیزم من ۴ ساله رسما ازدواج کردم و واقعا ۲ ساله داریم جدی کار می کنیم و هر روز رو به پیشرفته برای ده ...

عزیز من هرسال چندبار میرم سفر و هرجور بخام تفریح می‌کنم

هتل خوب و … میترسم نتونم با بی پولی 

تاحالا خودم رو محک نزدم 

منکه به مشکل نخوردم با شوهرم دوتامون دیپلم

وضع مالی پدر من بهتره تو عقدیم یکساله ماشین خریدیم

الانم داریم خونه میخریم هرچیم تو دلمه شوهرم برام میخره

شکر خدا همسر راحتی دارم همچی برام براهم کرده

همینکه اخلاق داره و زرنگه شکر

اخه اخلاقم نمیخوره من اصلا یه مدل دیگه امولی آنقدر خانوادم میگن پسر خوبیه دودل شدم

وا پس چرا میخوای دستی دستی خودتو بدبخت کنی؟؟!. ببین من همسرم اخلاقش عالیه همه جوره پشتمه هوامو داره بهم مخبت میکنه. اما چند بار تلفنی و تو پیاماش دیدم بهم خیانت کرده. من زمانیکه باهاش ازدواج کردم سطحم ازش خیلی بالاتر بود ی جورایی چون مدت زیادی حدودا ی سال باهاش بودم(البته هیچ رابطه ایی نداشتیم مطلقا حتی فیزیکی )و ادم ارومی بود دلم نمیومد دلشو بشکنم ولی حالا باهمه خوبیاش با اینکه الانم خیانتی ندیدم اما هیچوقت دلم باهاش صاف نمیشه هرکاری میکنه هر دفه ازم عذرخواهی میکنه ولی چون من  زمانی که هیچی ندتشت صدمو براش گذاشتم  و اون اینطوری جوابمو داد برام کینه بزرگی شده با اینکه الان به همه چی ام رسیدم وضعمون خوبه ولی احساس میکنم فقط ی وسیله بودم برای ارزوهاش. به اینام فکر کن شاید شوهرت ی اشتباه بزرگ کرد انوقت توان بخششم داشته باشی نگی هیچی نداشت باهاش راه اومدم کمکش کردم اینم شد دستمزدم 

قدیما یعنی کی ؟ما زن و شوهر قدیم نیستیما😂♥️۴ ساله رسما ازدواج کردیم و ۲ ساله کار خودمونو راه انداخت ...

نمی‌دونم کارتون چیه ولی همه آدما که علاقه و استعداد و شخصیتشون برا شغلای پربازده با جای پیشرفت زیاد نیست

بگذریم که برا کسب و کار کوچیک هم یه سرمایه حداقلی لازمه

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
پس حتما درآمدش خوبه

درامدش ماهی  ۱۳ تومنه زیادم نیست اونقدر ها

با وام دوتامون خونه میخریم 

مهم اخلاق و زرنگیه تو یکسال همچی به دست اوردم

مرد راحت باشه خواهر من ربطی به وضع مالی نداره

پولدار خسیسم زیاده که زنش از نداری داره میناله

عزیز من هرسال چندبار میرم سفر و هرجور بخام تفریح می‌کنمهتل خوب و … میترسم نتونم با بی پولی تاحالا خو ...

اگه دنبال ازدواج با کسی باشی که خرجتو بده واقعا این ازدواج برات اصلا مناسب نیست

من نبودم دنبال همچین آدمی

معتقد بودم باید دست به دست هم بدیم و تلاش کنیم زندگی رو بسازیم هر چی بخوایم با تلاش به دست بیاریم

وسالی یکی دوتا سفر خارجی هم بتونیم بریم

این وسط یه سال مثلا به خاطر قسطای خونه قید هر تفریحی رو هم زدیم و بیشتر کار کردیم که بتونیم خونه ی صفر بخریم

شاید یکی نتونه برای داشتن خونه از تفریحش بزنه و فک کنه داره بهش ظلم می‌شه 

کلا الگوی من پدر و مادرم بودم که همه ی عمر عاشقانه کنار هم بودن و تو زندگی پا به پای هم تلاش کردن و هر چی دارن از با هم بودنه

شما باید حتما مشاوره برید با توجه به شرایط فرهنگی و خانوادگی خودتون دوتا راهنمایی بشید