2777
2789
عنوان

ازدواج با کسی که سطح مالیش از ما پایینتره درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 95 پست
اصلا بحث شعور نیست اگر کار ازادی نداشته باشه فردا با تحصیل دیپلم کارگری هم نمیتونه بکنه بحث اینه

مثلا نه که لیسانسه هاش کار دارن....به خدا همسایه ما با مدرک فوق لیسانس عمران داره کارگری میکنه ....الان اکثر کارا پارتی بازیه ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من حتی اضطراب دارم که میتونه بر من حلقه ای که دلم میخاد بخره یا نه

اگع میخای کلا در عذاب باشی خب انتخابش کن پول هم خوشبختی میاره هم آرامش هم آسایش وقتی پول ی حلقه نداره یه چیش دلت خوشه اصلا چرا میخاد ازدواج کنه؟

گلم الان پیشرفت کردن خیلی سخته به نسبت چند سال پیش

عزیزم من ۴ ساله رسما ازدواج کردم و واقعا ۲ ساله داریم جدی کار می کنیم و هر روز رو به پیشرفته 

برای ده سال پیش نیست داستان ما

بله بخوای تنبلی کنی سخته ولی برای پیشرفت همیشه راهی هست اگه تلاش کنی

اره مثلا چون من ماشینم باکلاس تره یا یه خونه بیشتر دارم از طرف پس من ارزشم بیشتر ....اصلا این جور مق ...

مسعله ارزش میست عزیزم

مسعله سطح زندگی و توقعه

من دام میخاد عقد کردم حلقه و لباسی که میخام بدون فکر به دول بخرم

بت پول شوهرم بخرم نه با پول بابام 

مثلا نه که لیسانسه هاش کار دارن....به خدا همسایه ما با مدرک فوق لیسانس عمران داره کارگری میکنه ....ا ...

نه ادم باید بلد باشه کار کنه من یادمه داشتم عمران میخوندم کسایی که فوق لیسانس عمران داشتن نمیتونستن حتی یه ساختمون ساده تفکیک کنن بدون پارتی هم ۴۰ تومن دارم اول راه در میارم

تو ایزان متاسفانه فقط میرن دانشگاه ک یه کاری کنن 

وگرنه امثال دانشگاه های دولتی کار خوب تو ایزان گیرشون نیاد مهاجرت میکنن که خیلیاشونم کردن 

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
ینی خونه پدرم راااااحتم

خب مگه دور از جون مرض داری بری خونه شوهر سختی بکشی 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣