2777
2789
عنوان

برای کنترل خشم چ پیشنهادی دارین

75 بازدید | 15 پست

من قبلا اینطور نبودم ولی خیلی عصبیم به بهانه های مختلف و چرت

داد میزنم از خودم بدم میاد

اصلا شبیه دخترا نیستم اون لحظه فقط صدام دخترونه س

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قرص.. برای یک مدت امادرمان بدون داروبا یوگا مدیتیشن واقعا تاثیر داره به خودم دیدم

ن دیگه در اون حد نیستم ک کسیو بزنم یا چیزی پرت کنم ک بخوام قرصم بخورم

یکیو میشناسم فرص خورد بدتر شد

من فقط اون لحظه به یاد خدا میوفتم ک چقدر مظلومه، این همه اذیتش میکنیم صداشم درنمیاد ، برای همین شیطان را لعن میفرستم و ی لیوان اب خنک میخورم و دور میشم از محیط ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ن دیگه در اون حد نیستم ک کسیو بزنم یا چیزی پرت کنم ک بخوام قرصم بخورمیکیو میشناسم فرص خورد بدتر شد

نه ببین قرص های قوی نه، 

مثلا یک چهارم لورازپام

البته ببین ممکنه عصبی شدن تو خانوما خاطر کم خونی باشه

آزمایش خون بده  اهن بخور

بارزترین وجه تمایز یک انسان و یک حیوان درنده و وحشی و فاقد قدرت تعقل، مهار خشم و شهوته‌.

و آدمی که با وجود ابزار کمکی خرد، از مهارت خشم و شهوت عاجزه، موجودی پست‌تر از سگان و گاوان و خرانه!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
خودت محبور کن از جایی که عصبانی شدی فاصله بگیری و سریع خودت به چیزی که دوست داری مشغول کن یا حتی بهش ...

اخه انی بهم دست میده

با ترک کردن صحنه بازم برگردم همونه میخوام کوتاه مدت نباشه

ریشه یابی:  ببین چی باعث عصبانیتت میشه که نمیتونی بیانش کنی

زمان بده به خودت، وقتی عصبانی میشی چندتا نفس عمیق بکش و چندثانیه صبر کن قبل اینکه واکنشی نشون بدی

تمرین آرام بودن

کمک گرفتن از کسی، اگه این حالتا زیاد شدو کنترلش سخته از مشاور یا روانشناس کمک بگیر