2777
2789
عنوان

زندگی در شمال

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 48 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا ما خیلی هم به همسایه های دوربرمون که برای شهرای دیگه هستن دوستشون داریم باهمم خیلی رابطه خوبی ...

همه اینجوری نیستن

بعدش هم این نظر من نیست اکثر تهرانی ها این رو میدونن که شمالی ها زیاد خوششون نمیاد و کافیه بفهمن از ی شهر دیگه یا خصوصا تهران هستی پوست میکنن ازت

گارد نگیرین

تهش هیچی نیست باور کن....
هردوشون خوبن ولی بابلسر توریستی تره.ولی بنظرم شما برای چندماه یا یک سال اینجا اجاره کنین ببینین اصلا ...

من عموم اونجا زندگی میکنه سال هاست رفتن اونجا بچه هاشم هستن اگه برم مامانم هم میاد باهام 

من آدم خونه نشینی هستم از بودن تو خونه لذت میبرم برا همین میدونم اونجا اذیتم نمیشم چون اهل بیرون و گردش تهران خیلی نیستم میخوام از اخلاق آدما بدونم از شرایط زندگی ها

همه اینجوری نیستنبعدش هم این نظر من نیست اکثر تهرانی ها این رو میدونن که شمالی ها زیاد خوششون نمیاد ...

ببین کلا همه ی شهر ها مهاجر دارن قطعا آدمای بومی شهر ها یه تعصب خاصی رو شهرشون دارن این طبیعی

ببین کلا مازندران هواش اوکیه.ساری خب مرکزه استانه از نظر امکانات و رفاه عالیه.ولی خب شهرش یکم شلوغه

من ساری و دوس ندارم چند بار که رفتم از آدم های بومی اونجا حس خوب نگرفتم نظرم بابل و آمل و بابلسر بیشتر

ببین کلا همه ی شهر ها مهاجر دارن قطعا آدمای بومی شهر ها یه تعصب خاصی رو شهرشون دارن این طبیعی

بله ولی ی سری جا ها تعصب بیجا و زیاده

این تعصب رو آدم میتونه برای افغانی جماعت بزاره که اومدن تو کشورمون میخورن و میگردن و هزارتا جرم و جنایت انجام میدن نه به ی ایرانی که حالا از ی شهر دیگه اومده

تهش هیچی نیست باور کن....