2777
2789
عنوان

زندگی در شمال

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 48 پست
بابل.بابلسر

بابلسر خوب نیست چون خونه هاش به نسبت بابل گرون تره

چون توریستی مواد غذایی هم بعضی وقتا نوسان قیمت داره

ولی بابل مواد‌غذایی ارگانیک داره

هواش عالیه 

شهر شلوغیه به نسبت شهرهای اطرافش

ولی بابلسر خیلی خلوته فقط تابستون به شدت شلوغه 

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ساری و دوس ندارم چند بار که رفتم از آدم های بومی اونجا حس خوب نگرفتم نظرم بابل و آمل و بابلسر بیش ...

بازم میگم بنظرمن بابلسر چون توریست بیشتر داره بیشتر توشهر غیر بومی هستن خیلی راحت تر باهم کنارمیان

واینکه نزدیک به دریاس وزیبایی های خاصی داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند ساله اونجایی؟بنظرت منطقی خونمو بفروشم اونجا به خونه و یه ویلا بگیرم میخوام ویلا رو بدم اجاره در ...

خونه تهران رو نفروش چون به هر حال بچه تهران اگه باشی نمیتونی همیشه شمال باشی و بالاخره ی وقتهایی آدم حوس تهران رو میکنه

میتونی تهران رو اجاره بدی شمال اجاره کنی

تهش هیچی نیست باور کن....
بله ولی ی سری جا ها تعصب بیجا و زیادهاین تعصب رو آدم میتونه برای افغانی جماعت بزاره که اومدن تو کشور ...

ببین عزیزم این قانون نانوشته برا اکثر آدماست که هرجا زور داری زور گویی کن ما عادت کردیم یه آدمایی که یه ضعف یا یه نیازی دارن زور بگیم این دیگه نامردی دنیاست کاریش نمیشه کرد❤️

چند ساله اونجایی؟بنظرت منطقی خونمو بفروشم اونجا به خونه و یه ویلا بگیرم میخوام ویلا رو بدم اجاره در ...

خودم بچه مازندرانم.

بنظرمن خیلی زود تصمیم نگیر.

اول چندماهی اینجا خونه اجاره کنین ببین اصلا باشرایط زندگی اینجا میتونی کناربیای.

اگه اوکی بودی خونتو بفروش.

براشغل همسرت مشکلی پیش نمیاد تو این جابه جایی؟

خودم بچه مازندرانم.بنظرمن خیلی زود تصمیم نگیر.اول چندماهی اینجا خونه اجاره کنین ببین اصلا باشرایط زن ...

همسرم شغلش آزاده تو بازار تهران بوده ولی متاسفانه بازار یکسال خوابیده تصمیم به عوض کردن شغلش داره در حد خودمون داریم یه شغلی که رفع نیاز روزانه کنه برامون کافیه دیگه دنبال آرامش و زندگی راحتیم 

برادرام تهرانن پدر شوهرم اینا هستن همه

به هرحال هیجا آزادی خونه آدم رو نداره

خودت میدونی دوست عزیز من تجربمو گفتم 

من هم تهران خونه دارم هم آمل خونه دارم

بیشتر هم آمل هستم به خاطر آرامش و هوای خوبش ولی بازم میگم خونه تهران رو نفروش

میتونی ی جا تو شمال اجاره کنی

بله همه چیش عالیه فقط امکاناتش یکم ضعیفه

آره قبول دارم خب میدونی 

کلا نمیشه همه چی ۱۰۰ در ۱۰۰ باشه 

هرجایی ی خوبیا و ی بدی ها داره اونجا آرامش بیشتر و هوای بهتر داره تهران دود دم و شلوغی ولی امکانات بالا