2777
2789
عنوان

به ارزوی چند سالم رسیدم🥲

209 بازدید | 24 پست

بالاخره منم مامان شدم بعد ۱۰ سال سختی هنوز باورم نمیشه 

صبح تا برسم ازمایشگاه هزار بار مردم و زنده شدم پیش خودم میگفتم یعنی میشه ؟ شاید اشتباه شده اصلا نکنه ..... 

وقتی جواب ازمایش و گرفتم فقط گریه میکردم و خداروشکر میکردم خیلی سختی کشیدم خیلی اذیت شدم چه شب ها که تا صبح گریه میکردم فکرش هم نمیکردم که خودم طبیعی باردار بشم همش میگفتم امکان نداره اصلا چجوری 

خیلی خوشحالممم دل تو دلم نیست فردا برم سونو 🥰🥰🥺🥺

ایشاالله به حق خانم فاطمه زهرا هرکی هنوز چشم انتظاره دامنش و سبز کنه❤🤲🏻🤲🏻🤲🏻

مات و مبهوت توام      ماه تماشایی من  👩🏻‍❤️‍👨🏻💞    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکه عزیزمممم

حسو حالتو میفهمم منم بعد هفت سال و کلی دوندگی از این دکتر ب اون دکتر باردار شدم 😍

ولی فردا چرا بری سونو؟🤔

میدونم ذوقشو داری ولی چون هنوز خیلی کوچولوئه سونو زیاد خوب نیست درضمن سونو واژینال میگیرن چون سونو شکمی الان اصلا معلوم نمیکنه ک صد درجه بدتره

وایستا سونو قلب برو یبارکی

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 

آخییی...چه حس قشنگی...خیلی تبریک میگم...خیلی هم مراقب خودت باش و از استرس دوری کن....ان شاالله سالم بغل بگیریش...برای منم دعا کن...واسه بچه دوم به مشکل خوردم...دعا کن خدا بهم دوقلو دختروپسربهم بده...واسه اون که کاری نداره...دخترم تنهاست همبازی میخواد...دل دختر منم شاد بشه

مبارکه واکنش همسرتون؟

همسرم تا فهمید جواب ازمایش مثبت از خوشحالی نمیدونست چیکار کنه  میگفت خداروشکر بالاخره به ارزومون رسیدیم 😍😍

مات و مبهوت توام      ماه تماشایی من  👩🏻‍❤️‍👨🏻💞