2777
2789
عنوان

تازه از حموم اومدم دارم میمیرم از سرما😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 62 پست
علوم انسانی

😐😐😐

فکر کردم درسای دانشگاه میگی رشته پزشکی مهندسی متافیزیکی چیزی میخونی

پاشو دختر خوب درسای مدرسه که چیزی نیست اینجوری درس دارم درس دارم راه انداختی

گرفتی مارو

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
۱۷

رفتارت به بچه شش ساله میخوره دختر جاری من شش سالشه موهاشو بعد حموم باسشوار خشک میکنه اونوقت توبلد نیستی دوشاته رو بزنی به پریز و دکمه روی سشوار رو بزنی؟؟؟ حتی اگه انقدر لوست کردن که تو هفده سال عمرت خودت سرتو سشوار نکشیدی موقع استفاده دیگران ندیوی؟؟؟ اصلا باور نمیکنم یه دختر هفده ساله انقدر خنگ و دستو پاچلفتی باشه حتی اگه بیت و جهار ساعت درس میخونده باشه؟؟ عجیبه انقدر درگیر درس خوندن بودی چطوری تونستی حموم کردن و شستن خودتو یاد بگیری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتارت به بچه شش ساله میخوره دختر جاری من شش سالشه موهاشو بعد حموم باسشوار خشک میکنه اونوقت توبلد نی ...

فکر نمیکنی این حرفت توهینه؟؟

الان مثلا دختر جاریت که بلده چه گلی به سرش زده؟

تو این تاپیک بعضیا خوشمزگی کردن و نمک پروندن بعضیا هم مثل تو توهین کردن و با الفاظی مثل خنگ و بی دست و پا و دست و پا چلفتی منو خطاب کردن!!

ولی هیچکس حتی ی درصد فکرکردم شاید این دختر اینقدر دغدغه داره و سرش شلوغه که هنوز ک هنوزه وقت نکرده بدیهیات زندگی رو یاد بگیره...

برا همتون متاسفم

میتونستین ب جای زخم زبون زدن و طومار نوشتن و توهین کردن درک کنید فقط!

حرف زدن که بلد نیستید حداقل حرف نزدن بلد باشید