2777
2789
عنوان

خیلی با خودم حرف میزنم

68 بازدید | 8 پست

الان تو آرایشگاه نشستم یه لحظه با خودم یه چیزی گفتم کناری چپ چپ برگشت نگام کرد🤣😂 الان میگه این دختره خل و چله 

کلا اینقدر که  با خودم حرف زدم با کسی حرف نزدم .تو خوابم حتی با خودم حرف میزنم بقیه می‌شنوم خداروشکرکلماتم واضح نیست🤦🏻‍♀️😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای منم انقد باخودم حرف میزنم،مامانم یهویی میاد یه نگاه تاسف باری تو چشاشه🥲🤣

میشه برام دوتا صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه برم سرکار و سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

من سالهاس این مشکل و دارم

حتی گاهی باخودم دعوا میکنم

گاهی با خودم میخندم

اگه کسی منو ببینه تو این خال قشنگ به روم میاره میگه چی میگی باخودت میخندی

جدیدا چون دیگه نمی تونم پنهان کنم میگم حالم با خودم خوبه

دارم با خودم کیف میکنم

اما نمیدونم این اختلال هست یا نه 

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی

یه روانشناسی تو اینستا میگفت وقتی احساس امنیت توی زندگیت نداشته باشی و زندگیت اونجوری که میخوای نیست ذهن شروع میکنه به فعالیت بیشتر اینطوری میشه که شما بیشتر توی ذهنتون زندگی میکنید با آدما حرف میزنید، دعوا میکنید دقیقا اونطوری که دوست داشتید تو واقعیت باشه و نتیجه اش میشه اینکه مدام با خودتون حرف میزنید

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی