2777
2789
عنوان

دختر خالم نمیدونست که باردار و

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 28 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه برنامه ی تلویزیونی هست. داستانای واقعی زنایی رو پخش می کنه که تا لحظه ی زایمان نمی دونستن باردارن. مثلا با دل درد می رن دکتر. دکتر می گه وقت زایمانته. یا تو خونه حالشون بد می شه زنگ می زنن اورژانس میاد می بینه دارن زایمان می کنن.

گزارشا رو هم از بیمارستان و دکترا می گیره. مصاحبه می کنن.

بعضیاشون پریود می شدن بعضیا نه. می گفتن پریودمون همیشه نامرتب بود. توحهی نمی کردیم. بیشترشون چاق بودن و متوجه تغییر خاصی نمی شدن. یکی می گفت هی رژیم می گرفتم می دیدم لاغر نمی شم.  ولی بعضیا معمولی بودن و فقط شکم کمی بزرگ شده بود.

خیلیاشون تو بارداری کارای ممنوع کردن. چیزای ممنوع خوردن. خیلی پشیمون و ناراحت بودن ولی بچه ها همشون سالم بودن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
دوماه برا اونایی که پریودشون منظم نیست اره، ولی ۵ ماه بچه تکون میخوره امکان نداره نفهمن

اره۵ ماهه عجیبه😃

من ویتامین سی میخوردم پریود شم فکرمبکردم پریودم عقب افتاده

البته چون درگیر یسری کارا بودم تواون تایم ، متوجه نشده بودم پریودم خیلی گذشته

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
چرا

بتام مثبت بود ولی سونو چیزی نشون نمیداد اخرش پری شدم البته یه چیز کوچیکم دفع کردم فکر کنم جنین بود ولی رشد نکرده بود  خیلی اذیت شدم چون سیاتیک دارم گرفته بود

اکیپ سوگلی های سایت#