خودم میخام کل تلاشمو بکنم برای زندگیم چون واقعا نمیخام زندگیم اینجوری بگذره خاهش میکنم هر چی ک ب دهنتون میرسع ک بتونم درست کنم زندگیمو بگید بهم خیلی کم تجربه هستم...
6ساله عروسی کردیم و بخاطر اینکه از شوهرم خیانت میدیدم روز ب روز باهاش سرد تر میشدم و ازش بدم میومد هیچکسم بهم نمیگفت باید چیکار کنم 16سالم بود اون زمان و با همون سرد شدن و دور شدن 6ساله داریم زندگی میکنیم الان 22سالمه و شوعرمم 29
هرچی ک بهش میگفتم چرا اینجوری میکنی مینداخت گردن دوستاشو میگفت ک تقصیر خودته ک بامن خوب نیستی یعنی ی جوری پیش رفتیم ک الان از غریبع غریبه تر هستیم برای هم پیش مشاور نمیتونم برم
ولی مشکلم اینجاست ک شوهرم فک میکنم دیگه هیچوقت خوب نمیشه برای زندگی و گرم کردن زندگی نباید دو نفره تلاش کرد؟من ب تنهایی چیکار کنم اخه وقتی حتی میاد خونه ی نگاه بهم نمیکنه میخابه
تازگیام ب داماش گفته قرص عصاب مصرف میکنه همشم استوری غمگین میزارع انگار شکست عشقی خورده😐
دوتا پسرم داریم من الان ب خودم اومدم ک این چ زندگیه ک داریم چیکار کردیم باهم ک اینقدر از هم دلسرد شدیم. تا الآنم بهش گیر میدم بهش میگفتم شکست عشقی خوردی دوستم نداری تو با یکی دیگه هستی .... همینا باعث شد ک بدتر بشه
بگید ایا امیدی هست ک بتونم درست کنم شوهرمو. چون میدونم اگع خیانت ام کرده
الان بخدا همه همینجوری هستن حتی بهتریناش 😔
من فقط ی زندگی میخام ک شوهرم خوب بشه بهم توجه کنه یا حرفی باهم بزنه بهم گفت تو خودت با این کارات و رفتارات بدبخت کردی خودتو😔💔