2777
2789

خودم میخام کل تلاشمو بکنم برای زندگیم چون واقعا نمیخام زندگیم اینجوری بگذره خاهش میکنم هر چی ک ب دهنتون میرسع ک بتونم درست کنم زندگیمو بگید بهم خیلی کم تجربه هستم...

6ساله عروسی کردیم و بخاطر اینکه از شوهرم خیانت می‌دیدم روز ب روز باهاش سرد تر میشدم و ازش بدم میومد هیچکسم بهم نمیگفت باید چیکار کنم 16سالم بود اون زمان و با همون سرد شدن و دور شدن 6ساله داریم زندگی میکنیم الان 22سالمه و شوعرمم 29

هرچی ک بهش میگفتم چرا اینجوری میکنی مینداخت گردن دوستاشو میگفت ک تقصیر خودته ک بامن خوب نیستی یعنی ی جوری پیش رفتیم ک الان از غریبع غریبه تر هستیم برای هم پیش مشاور نمیتونم برم

ولی مشکلم اینجاست ک شوهرم فک میکنم دیگه هیچوقت خوب نمیشه برای زندگی و گرم کردن زندگی نباید دو نفره تلاش کرد؟من ب تنهایی چیکار کنم اخه وقتی حتی میاد خونه ی نگاه بهم نمیکنه میخابه

تازگیام ب داماش گفته قرص عصاب مصرف میکنه همشم استوری غمگین میزارع انگار شکست عشقی خورده😐 

دوتا پسرم داریم من الان ب خودم اومدم ک این چ زندگیه ک داریم چیکار کردیم باهم ک اینقدر از هم دلسرد شدیم. تا الآنم بهش گیر میدم بهش میگفتم شکست عشقی خوردی دوستم نداری تو با یکی دیگه هستی .... همینا باعث شد ک بدتر بشه

بگید ایا امیدی هست ک بتونم درست کنم شوهرمو. چون میدونم اگع خیانت ام کرده

الان بخدا همه همینجوری هستن حتی بهتریناش 😔

من فقط ی زندگی میخام ک شوهرم خوب بشه بهم توجه کنه یا حرفی باهم بزنه بهم گفت تو خودت با این کارات و رفتارات بدبخت کردی خودتو😔💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راست میگی الان کی خیانت نکرده همه کردن والا ولی برا زندگیت تلاش کن کتاب زیاد بخون سیاست زنانه یاد بگ ...

میخام ولی نمیدونم چجوری اون دیگه انگار کلا یخ زده ب زور تحملم میکنه

نه عزیزم همه خیانت کار نیستن ، اصلا خیانت هیچ توجیهی ندارد.

شما با وجود خیانت موندی باهاش و دو تا بچه هم به دنیا آوردی پس دیگه راه طلاق گرفتن رو عملا بستی.

مشاور هم که نمیری .

با حرف های من و بقیه کاربرها زندگیت درست نمیشه .

شوهرت هم که تلاشی نمیکنه برای گرم شدن زندگی.

بهت اطمینان داده که دیگه خیانت نکنه ؟

تنها راهی که داری اینه که با مشاور تلفنی خودت صحبت بکنی

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

[QUOTE=365790310]میخام ولی نمیدونم چجوری اون دیگه انگار کلا یخ زده ب زور تحملم میکنه[/QUOTE

همین که هی بهش میگی شکستش که خوردی این خودش سمه سعی کن رفتاری نداشته باشی که اونو از خودت دل زده و دور کنی سیاست‌های دیگه که می‌تونی با کتاب خوندن بهش برسی گفتنی زیاده ولی خودت مطالعه کنی بهتره

نه عزیزم همه خیانت کار نیستن ، اصلا خیانت هیچ توجیهی ندارد.شما با وجود خیانت موندی باهاش و دو تا بچه ...

همون زمانم ک دیده بودم ازش می‌گفت رفیق دوستمه یا میگفت اشتباه میکنی منو سر زنش میکرد حق با شماست گلم

نمیره نمیتونم خودمم😔

پس چطوری انتظار داری همه چیز درست بشه ؟ معجزه که نمیشه باید یه تلاشی بکنی اگه واقعا قصدت تغییره.خب خودت اول باید تنهایی بری. اونا خودشون راهکار می دن چطوری همسرتم بیاری

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

همون زمانم ک دیده بودم ازش می‌گفت رفیق دوستمه یا میگفت اشتباه میکنی منو سر زنش میکرد حق با شماست گلم

پس گردن نمیگیره که خیانت کرده 

فقط اگه قصدت موندن توی اون زندگی است با مشاور تلفنی صحبت بکن

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

[QUOTE=365790310]میخام ولی نمیدونم چجوری اون دیگه انگار کلا یخ زده ب زور تحملم میکنه[/QUOTEهمین که ه ...

میشه بگی بعضیاشونو ولی الان دیگه گیر بدم یا ندم براش فرقی ام میکنع؟ اون ک کلا نصبت بهم یخ شده