2777
2789
عنوان

دلم گرفته به خاطر رفتارای دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 60 پست
خواهر منم نوجوونیش خیلی لافغر بود یکی از خانومای فامیل چپ و راست بهش تیکه مینداخت بعد دختر خودش از خ ...

از آدمایی که راجب ظاهر نظر میدن متنفرم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دقیقا می‌دونم شما چی میگیخود حرف حرص ندارهآدم از اعتمادش میسوزهمن و یه نفر دوست بودیم مجرد هم هست ...

واقعا به این نتیجه رسیدم از هیچ کس هیییچ انتظاری نباید داشته باشم وگرنه خودم بیشتر ضربه میخورم🤦🏻‍♀️

واقعا به این نتیجه رسیدم از هیچ کس هیییچ انتظاری نباید داشته باشم وگرنه خودم بیشتر ضربه میخورم🤦🏻‍♀ ...

من کلا قید دوست و رفیق خیلی وقته زدم چون فقط ادمو میچزونن

متاسفانه آدما روز به روز تنهاتر میشن

من خودم  و همسرم دائما با رفیقامون رفت و آمد میکردیم پنج شنبه جمعه ها هر هفته پیش هم بودیم ولی هر سری تیکه مینداختن سر چاقی سر خونه سر پول کادو عروسیشون یا اینک خیلی سخته و وابسته بودیم بهشون  دیگ تمومش کردم یعنی امشب بخوان زنگ بزنن با بیرون دیک نمی‌خوایم بریم 

من خودم و همسرم دائما با رفیقامون رفت و آمد میکردیم پنج شنبه جمعه ها هر هفته پیش هم بودیم ولی هر سر ...

اره باور کن اون روز انقدر دلم گرفت با خودم میگفتم کاش ارتباطامون مثل دوستیای بچگی بود سر یه اسباب بازی گاهی موهای همو میکشیدیم ولی تو دلمون هیچی نبود فرداش دوباره همونقدر با هم دوست بودیم. هیچ وقت از روی قصد کسی رو نمیرنجوندیم. 

اره باور کن اون روز انقدر دلم گرفت با خودم میگفتم کاش ارتباطامون مثل دوستیای بچگی بود سر یه اسباب با ...

من خیلی دلم دوستای خوب میخواد اینا دوستای ۶سالمونمممم دوستای همسرمن با خانوماشون از دورانی که با شوهرم دوست بودیم رفت و آمد داریم ولی خیلی دلمو شکستن

اسی بالاخره هرکس یه معیار و ملاکی داره شما خودتون شاید معیار های مهم تری از قد داشتید به انتخاب خودت ...

اون که آره عزیزم. منظور منم بیشتر سر دوستی و اعتماد بینمون بود.  اینکه که فکرشو نمیکردم کسی که اینقدر برام آدم امنی بود همیشه، بیاد همچین حرفی بهم بزنه. من به روابطم با آدماییکه براشون وقت و انرژی صرف میکنم خیلی بها میدم. واسه اون ارتباطی که انقدر برام مهم بود دلم سوخت. 

به خدا من خودم همیشه هر حرفی میخوام بزنم یه دور تو دهنم میچرخونم که حتی ناخواسته باعث دلخوری و ناراح ...

درسته دقیقا

والا حرص نمیخورم خوشحال هم هستم گفتم مبارکه انشاءالله بیشترش کنی اما هی تکرار هی تکرار

خب آدم زده میشه

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)