2777
2789
عنوان

دوتا پسری که هردوشون رل دارن ولی فالور های

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 70 پست
خب بزارهمون حضوری بهش بگو حضوری حرف زدن خیلی بهتره بنظر منولی همه چیو بهش بگو کی از تو مهم تر؟ ولی ت ...

اره تو چت نمیخام بگم چون پرو بازی درمیارع حضوری بهتره

چشم

رفیقاش 🥲

چون شبا همیشه پیش رفیقاشه...

نههع اگ تا الانم سکوت کردم برا اینه ک حضوری بگم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره تو چت نمیخام بگم چون پرو بازی درمیارع حضوری بهترهچشمرفیقاش 🥲چون شبا همیشه پیش رفیقاشه...نههع اگ ...

کلا بگو همه چیو از کات کردن نترس 

حالا چ ی سال دیگ چه فردا 

مهم اینکه میفهمی واقعا دوست داره  تکلیفت روشن میشه

کی میخوای بری؟

به منم اومدی خبر بده 🥲🌱

کاربر تازه وارد نیستمم

کلا بگو همه چیو از کات کردن نترس حالا چ ی سال دیگ چه فردا مهم اینکه میفهمی واقعا دوست داره تکلیفت ر ...

چشم حتما

با اینک برا خودمم سخته و دلم از الان گرفته ولی باید با منطق تصمیم بگیرم...

دقیقا..

من امادم بریم به خودشم تظاهر سازی میکنم الکی میگم دلم برات تنگ شده کی بریم بیرون باش خوش رفتاری میکنم ک تا قبل بیرون رفتن اتفافی نیفتاده ولی اون میگه سرکارم...

چون من هرموق نمیتونم برم بیرون غروبا نمیتونم ..

صبحا ب بهونه دانشگاه میرم اینو میبینم ک سرکار تشریف دارع

چشم حتما🥲

چشم حتمابا اینک برا خودمم سخته و دلم از الان گرفته ولی باید با منطق تصمیم بگیرم...دقیقا..من امادم بر ...

حالا ی روز نمیشه بخاطر تو سر کار نره 

یا مثلاً تو بگی غروب میرم پیش دوستم 

اره میفهممت منم محدودیت دارم 

امیدوارم  هرچی به صلاحته همون بشه 🥲

کاربر تازه وارد نیستمم

کلا بگو همه چیو از کات کردن نترس حالا چ ی سال دیگ چه فردا مهم اینکه میفهمی واقعا دوست داره تکلیفت ر ...

اینو گفت دلم سوخت یجوری شدم امید دارع تا اونموق باهم باشیم منم دوست دارم باشیم ولی بستگی ب اون داره هم نمیدونه میخام چیا بگم ک ب فکر کادوهه

حالا ی روز نمیشه بخاطر تو سر کار نره یا مثلاً تو بگی غروب میرم پیش دوستم اره میفهممت منم محدودیت دار ...

ارزششو ندارم دیگ گفم یروز نرو میگه نمیشه کار مردمه شغلش ازاده

اخه شب میشه من شبا بیرون نمیرم که باز ساعت ۳ ۴ اوکیه ولی این ۵.۶ از سرکار میاد شب میشه شهرمونم کوچیکع غروبا هم شلوغ سخته میترسم یکی بیینه...

هی خسته شدم انقد حرف تو دلمه

ممنونم عزیزم انشالا بهترینا نصیت شما بشه

اینو گفت دلم سوخت یجوری شدم امید دارع تا اونموق باهم باشیم منم دوست دارم باشیم ولی بستگی ب اون داره ...

چرا میگی نگیره دوست دخترشی 

بعدم تو ک نگفتی بگیره خودش خواسته برات خریده 

بنظرم باید تشکر میکردی میگفتی منم جبران میکنم واست 

راس میگه دیگ ولنتاین براهم کادو می‌خرن دیگه🙂

کاربر تازه وارد نیستمم

چرا میگی نگیره دوست دخترشی بعدم تو ک نگفتی بگیره خودش خواسته برات خریده بنظرم باید تشکر میکردی میگفت ...

اخههه میخام این حرفارو بزنم گفتم نگیره میترسم بگیره یهو دف بعد ک میخایم همو ببینم منم میخام این حرفا بزنم همه چی خراب شه بعد با چ دلی کادورو بگیرم

اگ مشکلی نداشتیم ک میگفم بگیره ولی در حال حاضر اصن نمیخام کادویی ازش بگیرم🥲

ارزششو ندارم دیگ گفم یروز نرو میگه نمیشه کار مردمه شغلش ازادهاخه شب میشه من شبا بیرون نمیرم که باز س ...

شاید واقعا شرایطشو نداره 

حالا من نمیگم چیزی نگو ها نه 

خب یکم زودتر بیاد از سر کار 

چرا ارزش نداریییی؟خیلیم ارزش داری😐

به هرحال اگه بخوای شمارمو می‌زارم واست منو به عنوان ی دوست ی خواهر  هر موقع دلت گرفت عصبی شدی ناراحت شدی هرررر چیزی هر ساعتی نصفه شب حالا یا صبح اگه خواستی بهم پیام بده یا حتی زنگ بزن بدون تو هر شرایطی به هرحال یه دوست داری ک کیلومتر ها باهات فاصله داره🫂

کاربر تازه وارد نیستمم

اخههه میخام این حرفارو بزنم گفتم نگیره میترسم بگیره یهو دف بعد ک میخایم همو ببینم منم میخام این حرفا ...

اون که فعلا  فک می‌کنه همه چی رواله 

بعدم اومدو گفتی از اون به بعد اوکی اوکی شد

تو از کجا می‌دونی قراره بد پیش بره؟

کاربر تازه وارد نیستمم

خیلی خیط بنظر میاد

ولی من با رلم کات کرد چون به فالویینگای دخترش ریکوست دادم اولین نفری که اکسپت کرد استوریاشو دیدم باهم استوری گذاشته بودن💀

بعد اره به فالویینگای دختر پسرا اعتماد نکنید

☀️