2777
2789
عنوان

دوتا پسری که هردوشون رل دارن ولی فالور های

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 70 پست
تری....😂😂😂😂😂😂😂😂

🏃🏻‍♀️💘منم‌همین‌بود‌حدسم

@1090_mahpishony    

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

🏃🏻‍♀️💘منم‌همین‌بود‌حدسم@1090_mahpishony

چ پیچیده 

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چ پیچیده

واضح‌نبود؟🏃🏻‍♀️

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

واضح‌نبود؟🏃🏻‍♀️

چیزی نفهمیدم از تاپیک 

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412

چیزی نفهمیدم از تاپیک

😂😂😂شت

شاید واقعا شرایطشو نداره حالا من نمیگم چیزی نگو ها نه خب یکم زودتر بیاد از سر کار چرا ارزش نداریییی؟ ...

نمیدونم واقعا فعلا به همه چیش شک دارم اولا اینطوری نبودم

اولا خیلی زود ب زودتر بیرون میرفتیم...

مرسی عزیزم

ولی از نظر اون ندارم🥲💔

چقد شما خوبین خدا حفظتون کنه ممنون عزیزدلم🥺🫂

اگع دوست دارین خصوصی برام شمارتونو بزارین ممنونم❤️

😂😂😂شت

🚶🏻‍♀️

اون که فعلا فک می‌کنه همه چی رواله بعدم اومدو گفتی از اون به بعد اوکی اوکی شدتو از کجا می‌دونی قرار ...

اره چون من سکوت کردم

فکر نمیکنم واقعا بشع چون جز اینا مشکلات دیگ هم هست همرو توضیح میدم بعدا

هی

🚶🏻‍♀️

💘

خیلی خیط بنظر میادولی من با رلم کات کرد چون به فالویینگای دخترش ریکوست دادم اولین نفری که اکسپت کرد ...

بنظرتون هردوشون رابطع دارن با دخترا؟

واااییی🥲🥲💔💔💔چقدر بد 

قلبم یجوری شد 🥲💔من اگ اینارو بیینم چیزی ازم نمیمونع🥲🥲