2777
2789
عنوان

دوتا پسری که هردوشون رل دارن ولی فالور های

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 70 پست
چرا زشته ؟کار اون زشت نیست؟

چرا اون زشتع من دارم حقیقتو میگم

ولی اون نمیفهمه چون تحت تاثیر دوستشه...

اگ بگم میگع اشنان ولی نمیتونم باور کنم وقتی جدید فالو میکنی ینی جدیدا هم اشنا شدی💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا اون زشتع من دارم حقیقتو میگمولی اون نمیفهمه چون تحت تاثیر دوستشه...اگ بگم میگع اشنان ولی نمیتونم ...

چقدر تو مهربونیی آخه دختر 

قدرتو  نمیدونه

کاربر تازه وارد نیستمم

هست🥲اصن حرف نمیزنه وقت کم میزارهولی بد رقتاری نمیکنه عشقم عزیزم اینا میگ ولی چ فایده🤦‍♀️

دورت بگردم این دو روز دیگه به بدترین شکل می‌ره

آخه حرفو ک همه میزنن عمل مهمه 

پسرا تو هر شرایطی باشن وقت می‌زارن اگ نمیزارع حتما نمی‌خواد 

بنظرم باهاش حرف برن بکو وقت نمیزاری من ناراحتم 

بگو انفالو کنه 

اگ اوکی بود بعدش رفتار شو درست کرد که هیچی اگه نکرد لطف خداست ب تو چون اون لیاقت تورو نداره

کاربر تازه وارد نیستمم

دورت بگردم این دو روز دیگه به بدترین شکل می‌رهآخه حرفو ک همه میزنن عمل مهمه پسرا تو هر شرایطی باشن و ...

حس خودمم همینه

وقتی راحت فالو میکنه پس راحتم میتونه جایگزین کنه...

دقیقا

خیلی بش گفتم میگ درگیر کارم...

ولی این نمیشه جواب

چند تا مشکل داریم یدونع نیست

میخام بیینمش برا اخرین بار بگم جوابش بشنوم بعد تموم کنم🚶🏻‍♀️

دورت بگردم این دو روز دیگه به بدترین شکل می‌رهآخه حرفو ک همه میزنن عمل مهمه پسرا تو هر شرایطی باشن و ...

من تو این مدت همه چیو تو دلم نگه داشتم تا حضوری بگم ولی اون فکر میکنه همه چی خوبه حال من خوبه چون تظاهر کردم

حتی انقدری ک گف میخام برات یچیزی بخرم

ولی میترسم بخرع یهویی همون روزم همه چی خراب بشه💔

حس خودمم همینهوقتی راحت فالو میکنه پس راحتم میتونه جایگزین کنه...دقیقاخیلی بش گفتم میگ درگیر کارم... ...

براش مهم نیست اذیت میشی...

منم ی دوس پسر داشتم اون من حالم بد بود ایرپاد می‌ذاشت سر ساختمون با من حرف میزد کار خودشو میکرد 

یعنی انقد اهمیت میداد 

بعد ی مدت هی سرد هی سرد شد

ک اره سرم شلوغ کار دارم 

بعدم با یکی اوکی شدو رفت ...

بنظرم حرف بزنی باهاش تکلیفت مشخص شه

کاربر تازه وارد نیستمم

من تو این مدت همه چیو تو دلم نگه داشتم تا حضوری بگم ولی اون فکر میکنه همه چی خوبه حال من خوبه چون تظ ...

خب بزارهمون حضوری بهش بگو حضوری حرف زدن خیلی بهتره بنظر من

ولی همه چیو بهش بگو کی از تو مهم تر؟ 

ولی تو دلت نگه ندار اون فک می‌کنه همه چی رواله نکن خودت اذیت میشی

کاربر تازه وارد نیستمم

براش مهم نیست اذیت میشی...منم ی دوس پسر داشتم اون من حالم بد بود ایرپاد می‌ذاشت سر ساختمون با من حرف ...

وای اولش خوندم خاستم بگم دمش گرم چقد خوب

ولی اخرش دلم گرفت🥲💔

واقعا چرا

چرا یهویی سرد میشن

من واقعا از رابطع ترسیدم از تغیر🥲

پس مال منم شبیه مال شما شده حتما یکی دیگ درکاره