من مستاجرم زندگیمو دوس دارم بهرحال همه که نباید صاب خونه باشن ب وقتش برسه میشن.ولی خب انگار هستن آدمایی که زخم زبون بزنن دل بشکنم باکاراشون رفتاراشون یجوری بهت بفهمون که توضعیفی هیچی نیستی.اینی که میگم طرف اشناس خودشم مستاجره تازه بهشون ارث رسیده همه جارو پرکرده هی میاد میگه ما صاحب خونه شدیم از بالا باهات صحبت میکنه یا جوابتو نمیده یا اگرم بده میگه آره باشه....بچش توروی بچه ی من گفته ما خونه داریم شما نداریدما فلان چیز داریم شما ندارید ی دخترم گفتم مهم نیست توجه نکن بزار بگه اصلا هیچی نگو مگه تو چی کم داری یجوری دخترمو قانع کردم همه چی ب داشتن خونه نیست ولی میگه مامان میره رو اعصابم میاد میگه همش
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ماپراید ماشینمون. اونا تیبا هی توگوشم میگه بیا با ماشین مابریم پیش فامیلاتون آخر گفتم فرقش چیه چرا فک میکنی تیبا ماشین خفنی ب شوهرم گفتم خواهرت اینو گفته عصبانی شد گفت غلط کرده
ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقشآفرینی در رونق این مجموعه، امیدوارم بعد از این هرگز بازدیدکننده صفحهای از این سایت نباشم.
وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
بهترین کار اینه رفت و آمدت رو کم کنی که اینقدر اذیت نشی به خاطر شعور نداشته اش
اینبار گفت من دارم بگو بمن چه
گفت تو نداری بگو به تو چه
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اگه واقعا فخر میفروشه بشین وتماشا کن تا بیبینی کارما چه جور جوابش میده
دیشب خونشون بودم جو میداد شوهرمم ب من نگاه میکرد توروی ما گفت اع نکنه شکلات آوردین برامون جعبشو داشتین رفتین خودتون باز خریدید ریختین توش گفتم ما اینکارو نمیکنیم چندبارم گفت من جوابشو دادم بعد باخنده گفت شوخی کردم
درکت میکنم عزیزدلم همسر پسرعموی من بی نهایت پولدارن یعنی اول زندگی رفت تو ی آپارتمان فول لاکچری ۲۴۰مترژ بهترین منطقه ماشین همه چی براش فراهمه ولی من مستاجر بودم خودمم مقایسه نکردم هیچ وقت تا اینکه پولامون جمع کردیم ی خونه ۶۷مترژ نقلی خریدیم خلاصه من شام دعوت کردم اینا اومدن شروع کرد ب اینک وای چقدر کوچیکه آدم نفسش میگیره چطور وسایل چیدی من و همسرم با عشق ازدواج کردیم وضع مالیمون خوبه ولی ن ب حد اونا ولی اون شوهرش اصلا محلش نمیزارع و آدم حسابش نمیکنه یعنی میگم خدا همه چیزو ب یکی نامیده شب که رفتم خیلی گریه کردم چون بدجور دلم شکسن
کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
تازه به دوران رسیده و نوکیسه همینه دیگه ،اصالت که نداره ،حالا اگه شما رابطه هم قطع کنی یا از بالا به پایین نگاه کنی می گه طرف حسادت می کنه بهم و همه جا رو هم پر می کنه که فلانی نسبت به من حسوده،پیشنهادم اینه فقط به حرفاش بخندی و بگی خیلی هم خوب ،خوش به حالت و.....به بچه ات هم بگو چیز گفت فقط بخنده خودشون میفهمن حرفشون مسخره است دست بر میدارن