2777
2789
عنوان

درمان یبوست پیدا شد🤌🏻😎💪🏻

66 بازدید | 3 پست

خانوماااا نخندین ولی کسی که یبوست به مدت ده روز تجربه کرده می‌فهمه من چی میگم

یبوست شدید ده روزه داشتم در حدی که از دستشویی رفتن میترسیدم خلاصه برگ سنا قرص لاکسی اش سیب انجیر الو همه چیییییییی خوردم نشد که نشد🙃

بلاخره امروز دست به دامان شیاف گلیسیرین شد

استفاده کردم ویک ساعت تکون نخوردم 

بعد یه ساعت کاملا همه چیز اوکی شد و عملیات با موفقیت انجام شد😅🤣 

صرفا خواستم از تجربه ام بگم که برای اولین بار استفاده کرده بودم شاید به درد کسی خورد

میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟

شما که یبوست داری و با یرگ سنا هم حل نشده مطمئن باش صفرای بالایی داری 

صفرای بدنت رو کنترل کن و غلظت خونت رو هم پایین بیار

نان سفید نخور برگ چغندر تو رژیم غذاییت باشه

ناشتا خاکشیر بخور ، انجیر هم خوبه اما زیاده رویش اصلا خوب نیست

به مرور کلا یبوست از بدنت خارج میشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.