2777
2789
عنوان

یادگیری سازو چجوری شروع کنم

34 بازدید | 5 پست

بچه ها حتما از همون اول باید کلاس رفت؟ یا ویدیویی چیزی تو یوتوبو اینا هست که بشه باهاش یاد گرفت ؟ 

ساز دارم ولی فعلا شرایط کلاس رفتن ندارم 

کسایی که ساز میزنن یا اطلاع دارن راهنماییم کنن ممنون💚

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

چجور سازی؟

تنبک

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنبک

یکی از دوستای من از یوتیوپ آموزش دید و الان هنگدرام میزنه، تنبک هم احتمالا بتونین اینجوری یادبگیرین

ولی بعضی سازها حتما معلم میخواد

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

یکی از دوستای من از یوتیوپ آموزش دید و الان هنگدرام میزنه، تنبک هم احتمالا بتونین اینجوری یادبگیرینو ...

ممنون عزیزم💚

به نظرم فعلا که شرایط نداری با یوتیوب شروع کن

ولی اینم در نظر بگیر که احتمالا وقتی بری کلاس معلمت از خیلی چیزها ایراد بگیره و بخواد از اول اصولی باهات شروع کنه

ولی باز هم خوبه که الان که شرایط کلاس رفتن نداری بتونی خودت یکم بری جلو