2777
2789
عنوان

کیا قهوه و ورق بلدن

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 128 پست
میشه برا منم کارت بندازی لطفا؟میخوام بدونم حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟

از نظر علاقه دوست داشتن داره ولی به زبون نمیاره ظاهرا بیشتر شخصیتی داره که حرف حرف خودمه. اگه حرفاشو قبول کنی کنارت هست و آدمی هست که غیرت و تعصب داره روی شما. امیدوارم که درست باشه بازم از بقیه بپرس.

در رابطه با ازدواج بله میتونه به ازدواج ختم بشه ولی نیازه که رفت و آمدهایی باشه یه سری مشکلات هست باید رفع بشه. مسئله‌ی مالی آقا چطوره؟ آقا یکم خنثی ست تو این حال و احوال نیست فعلا

حرفی که زده راست بوده ولی عجول نباش تو کاری که گفته. صدقه باید رد کنی چون برات صدقه افتاده. احتیاط ب ...

مرسی عزیزم رفیقم بهم گفته ازدواج کردم ولی مشکوک میزنه یعنی احتمال هم داره دروغ بگه و فیلم بازی کنه 

مب خوام بدونم واقعا دروغه با نه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه یکی به منم بگه که اخر عاقبت کنکورم چی میشه لطفنن براتون صلوات میفرستم

برات خوب و روشن افتاده به شرط تلاش مداوم و زیاد و پنهان کاری کنی تو کارات زیاد خودتو شو نکن. تلاش و همتت رو زیاد کنی خودتو نبازی خونواده هم کمک میکنن در مسیرت. در کل بخوام بهت بگم تلاش کنی نتیجه‌ی خوب میگیری. امیدوارم درست گفته باشم در پناه حق باشی و موفق

مرسی عزیزم رفیقم بهم گفته ازدواج کردم ولی مشکوک میزنه یعنی احتمال هم داره دروغ بگه و فیلم بازی کنه م ...

نیتت رو باید واضح میگفتی چون همون دفعه‌ی اول که نگاه میکنم کلیت رو میبینم. حقانیت کار بعدا مشخص میشه عجول نباش ولی همچین دروغ نیومد برام بازم از بقیه بپرس. یه رفت و امد و دیدار داری تا اونجا که یادم میاد. مبلغ ۳۰ تومن صدقه رد کن

سلام ۳ تا توحید به نیت حاجت رواییم ممنون میشم بخونید بعد از اینکه خوندی سوالت رو واضح بپرس

خوندم براتون

میخام ببینم گواهیناممو کی قبول میشم وکی باردار میشم

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

گواهی نامه تو میگیری حدود یک وعده دیگه. 

بارداری هم داری یکم شاید با تاخیر باشه. برات احتیاط افتاده حدودا 19 وعده‌ی دیگه 

انشالله درست باشه بازم از بقیه بپرس. در پناه حق باشی

گواهی نامه تو میگیری حدود یک وعده دیگه. بارداری هم داری یکم شاید با تاخیر باشه. برات احتیاط افتاده ح ...

ببخشید یک وعده یعنی چی

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)