یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خوندم عزیزم یه نفر یه حرفی بهم زده میخوام بدونم راسته یا نه
حرفی که زده راست بوده ولی عجول نباش تو کاری که گفته. صدقه باید رد کنی چون برات صدقه افتاده. احتیاط برات افتاده. واضح تر نیتت رو بگو. امیدوارم کمکت کرده باشم در پناه حق باشی
عزیزم دقیق نمیدونم برات خبر افتاده زحمت و تلاش داره این مسیر انشالله که عزیزم خیره قشنگم. فکر میکنم ۲۰ وعدهی دیگه. جنسیتش پسر هست. انشالله به سلامتی و میمنت باشه خدا پشت و پناه خودت و خونوادت باشه به بالاتر از آرزوت برسی بازم چون من حرفهای نیستم. انشالله که درست باشه و راضی باشی 🌹
حرفی که زده راست بوده ولی عجول نباش تو کاری که گفته. صدقه باید رد کنی چون برات صدقه افتاده. احتیاط ب ...
سلام عزیزم برات ۳ تا حمد خوندم آیا برمیگردم به خونم یا همسرم راضی به طلاق توافقی میشه و اینکه باعث و بان ی همهی اختلافات خواهر شوهرمه و مادر شوهرم اسم خواهر شوهرم سمیرا مادر شوهرم فاطمه آیا کارما پس میدن کی و چه زمانی ممنون