2777
2789
عنوان

مادرشوهرم چرا اینجوری حرف میزنه

106 بازدید | 2 پست

خانوما من دو سال و نیمه که عروسی کردم. تحصیل کرده ام ازمون نظام مهندسیم دادم به احتمال خیلی زیاد قبولم و میخوام مهندس بشم. خوش برخوردم و کل فاملای شوهرم و فامیلای خودم و دوست و همسایه و غیره خیلی دوسم دارن و. بهم احترام میذارن. همه بجز خانواده ی شوهرم. حالا مشکل اصلی من اینه که من با طرز حرف زدن مادرشوهرم خیلی مشکل دارم. نمونه اش همین دیروز رفته بودیم خونه ی عمه ی شوهرم. بعد عمه اش منو خیلی دوس داره و شروع کرد ازم تعریف کردن. بعد مادرشوهرم برگشت گفت این یعنی منطورش من بودم اصلا آرایش نمیکنه ، هر چی لباس میخره من خوشم نمیاد میره لباس پیرزنا رو میخره ، فک کنم اگه بچه دار شه موهاشم دیگه شونه نکنه. در حالی که من اصلا بد سلیقه نیستم . لباسای کم ولی شیک میخرم. سعی میکنم لباس تک رنگ بخرم ولی همش اون میگه لباس گل گلی قرمز بخر. من ساده آرایش میکنم اونم فقط گاهی. اصلا از طرز حرف زدنش خوشم نمیاد  

برات اهمیتی نداشته باشه جوابشو ندهید نگذارید نقطه ضعفت بگیره کم کم خودش جلو دیگران کوچیک میشه شاید میخواد شما حرکتی حرفی بزنی جلو دیگران بعد به همه بفهمونه دیدید این آدم خوبی نیست وحرف داشته باشه پشت سرت بگع

برات اهمیتی نداشته باشه جوابشو ندهید نگذارید نقطه ضعفت بگیره کم کم خودش جلو دیگران کوچیک میشه شاید م ...

افرین دقیقا همینه . منم همیشه پیش بقیه با احترام برخورد میکنم فک کنم باعث میشه بیشتر بسوزه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.