2777
2789
عنوان

وای خاطرات اوایل عقدو میخوندم اون کاربره

| مشاهده متن کامل بحث + 2179 بازدید | 152 پست
یه چندتا کاربر بودن کشتن خودشونو انجمن حمایت از زنان سیلی زن برگزار کرده بودن

یکیشون فحشای خیلی بد میداد !!

نمیدونم چطور تعلیق نشد

بعد میگف خودم دست دوست پسرمو گاز گرفتم چون بوسم کرده خیلیم عادیه

قیافه من :

.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینا چیه دیگه😐

اسم این عمل مادر شوهر درون هست 😂یا خیلی وقتا دیدم به کاربر اوپرا گیر میدن بچه نمیاری شوهرت ولت میکنه 

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

شوهرمههههههههههه سیلی میزنم توروسننهههههه؟مال خودمهههههنگاه کن مال خودممههههه

من خودم بعد پنج سال زندگی متاهلی هر موقع شوهرمو میبینم بهش سیلی میزنم تا بهش یاد آوری کنم هنوزم با حیا و نجیبم😂😂😂😂

اتفاقا شمارو یادمه واقعا از آخر گناه داشت حقش بود اون همه توهین بابت طلاقش؟

من اصلا اشاره ای به تاپیک هاش یا طلاقش نکردم، هیچ وقت چنین کاری نمی کنم، چون زندگی خودم هم پر از چیزهاییه که اگه کسی بدونه به راحتی می تونه سرزنشم کنه در صورتی که شاید من نقشی توی اون مسائل نداشتم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم. 
من اصلا اشاره ای به تاپیک هاش یا طلاقش نکردم، هیچ وقت چنین کاری نمی کنم، چون زندگی خودم هم پر از چیز ...

بله و کار درست همینه

میدونید اون اگه توهینیم کرد فقط به یک نفر کرد بقیه خودشون ریپ زدن و بعد پای طلاقشو کشیدن وسط دلشو آتیش زدن

یه دختر خوب😂😍
من خودم بعد پنج سال زندگی متاهلی هر موقع شوهرمو میبینم بهش سیلی میزنم تا بهش یاد آوری کنم هنوزم با ح ...

من سمیرای درون دارم هر ده دقیقه یه چک میخوابونم زیر گوشش تا یادش نره رئیس کیه🌚

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁