2777
2789
عنوان

وای خاطرات اوایل عقدو میخوندم اون کاربره

| مشاهده متن کامل بحث + 2430 بازدید | 152 پست
من از لحظهٔ شروع تاپیک بودم و دو سه تا کامنت در جواب اسمارتیززز نوشتم. از دیروز تا حالا هر وقت میام ...

اتفاقا شمارو یادمه واقعا از آخر گناه داشت حقش بود اون همه توهین بابت طلاقش؟

یه دختر خوب😂😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از دیروزه همش لایک میاد برام 

امروز دویست تا 

سر هم شاید نزدیک هزار تا لایک داشتم 

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

همون 😐حالا اگه خودش یه تاپیک می گفت میزد من سیلی زدم میگفتن شوهرت حق داره خیانت کنه😐

وای اینارو دیدی هر تاپیکی میزنن یکی میاد میگ شوهرت حق داره خیانت کنه

😂😂

.

وضع اون تاپیک اونطوری بود ک اول دلمون برای خانومه سوخت و لجمون گرفت از اسمارتیز بعدش یه حمله هایی به ...

من که اصلا نپسندیدم همشون رفتار چیپ و بیخود و خاله زنکی داشتن من اول تا آخر بودم یک کلمه جواب ندادم

یه دختر خوب😂😍
اینارو باید جمع کرد فرستاد مریخ

یکی برای کاربر ۰۰۱۰ نوشته بود شوهرت یروز ازت خسته میشه به خودت بیا تا خیانت نکرده 😐 یعنی هر زنی تو خونه غذا نپزه و یک ظهر بیدار بشه باید منتظر خیانت باشه

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

من که اصلا نپسندیدم همشون رفتار چیپ و بیخود و خاله زنکی داشتن من اول تا آخر بودم یک کلمه جواب ندادم

اینجا یوقتایی خیلی عجیب میشه متاسفانه 

من اگه اوایلش بود و دیر ب تاپیک نمی رسیدم ۵۰ تا ریپ میزدم اما دیگ سرد شده بود😂

.

یکی برای کاربر ۰۰۱۰ نوشته بود شوهرت یروز ازت خسته میشه به خودت بیا تا خیانت نکرده 😐 یعنی هر زنی تو ...

وااااای همونووو میگم

این بیشرفارو با دندون تیکه تبکه باید کرد

زن هر کاری کنه شوهرهه حق خیانت داره 

پروها

.

اینجا یوقتایی خیلی عجیب میشه متاسفانه من اگه اوایلش بود و دیر ب تاپیک نمی رسیدم ۵۰ تا ریپ میزدم اما ...

یه چندتا کاربر بودن کشتن خودشونو 

انجمن حمایت از زنان سیلی زن برگزار کرده بودن

یه دختر خوب😂😍