2777
2789
عنوان

با مادرم دعوام شده شدید بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2403 بازدید | 143 پست
اونوقت با سبیل عروس رو با داماد اشتباه نگرفتن🤪

ی فیلم ازش هست اینقدر بد که نگو بعد جالب اینه تو روز عقد همون کرم ضد افتاب که زده بود رفت وصو گرفت که مثلا نشون بده نمازی بدتر شد نگم برات

خب مامان باباش برای خودشون عروسی بگیرننظرت؟😂

آره دیگه 

دقیقا همون صحبتی که باباش میکنه و برداشت از اتفاقات همینه

خیلی ها بعداز چندسال همخونه بودن مراسم میگیرن و هیچ موردی هم نداره

اینجا شیوه پدر و مادر استارتر که میخوان کنترل گری کنند مته به خشخاش بذارن 

رو مخ بچه ها برند پررنگ هس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درست برا مهمونیمسافرت عروسی چی؟

با سیاست فقط ،  شما فرزند اون خانواده هستی باید بلد باشی چطوری مدیریت کنی فردا با خانواده که از کودکی بزرگ نشدی قراره کنار بیای ، کوتاه بیا به اصل فکر کن ، توقع نداشته باش وقتی خانواده هم نسل شما نیست مثل شما فکر کنه تصمیم بگیره رفتار کنه ، شما نمی تونی تغییرشون بدی ، یا باید قیدشون رو بزنی یا باید سیاست داشته باشی.

با سیاست فقط ، شما فرزند اون خانواده هستی باید بلد باشی چطوری مدیریت کنی فردا با خانواده که از کودک ...

دقیقا 

چیزی که مطرحه الان استارتر خودش یه خانواده جدید داره

که خودش باید بنیان ش رو پی ریزی کنه 

روش خودش مدیریت خودش

هم تیمی هم کیه همسر

بقیه همه گذری هستن یکی کمتر یکی بیشتر 

کسی رو مخ بود فاصله حفظ حریم

چیزی که الان این تداخل رو شدید کرده شیوه کنترل گری والدین دوستمون و توجیهات و توصیه هاشوننه

کاش والدین بهتر عمل میکردن! 

آخه اکثر کسایی که نظر دادن سنشون کم نیست یا مادرن فقط یکی گفت حامله شو با ایموجی خنده شوخی کرد

خب عزیزم ما توی فرهنگ ایشون نیستیم خیلی زیبا و جالبه ک توی دوران عقد عشقولانه و رابطه ج کامل داشته باشیم اما از نظر ۷۰ درصد مردم ایران همچین چیزی طرد و ابرو ریزی میشه بهتره بره پیش مشاور طبق بررسی ها بهش بگه چیکار کنه شاید رفت رابطه برقرار کرد با نامزدش حامله شد زدن کشتنش یا هر اتفاق دیگه 

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ما گفتیم حق داره بره سفر شما بحث رابطه رو کشیدی وسط مگه فقط زن و شوهر برای رابطه پیش هم میخوابن

خب شاید کم سنه یا طبق فرهنگ خانوادگیشون همونم بد باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ما گفتیم حق داره بره سفر شما بحث رابطه رو کشیدی وسط مگه فقط زن و شوهر برای رابطه پیش هم میخوابن

والا قانونی و شرعی بخوای فکر کنی

اینم موردی نداره! 

حالا چی بگیم عرف و فرهنگ.... ما🙁❤️

اصلا دوران عقد رابطه خوب نیست فقط روابط عشقولانه من خودم موافق اینم و انجامش هم دادم

درسته

1
5
10
15
20
25
30
35
40