2777
2789
عنوان

با مادرم دعوام شده شدید بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2454 بازدید | 145 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما خانوادم خرج کردن رو وظیفه شوهرم میدونن میگن خوردو خوراکت با ما خرجای دیگت با اون . من با پدر ماد ...

عزیزم تا وقتی خودت داری هی پول بابام پول شوهرم برای اسن خریدم برای اون خریدم خودت رو وارد بازی های روانی می کنی بیخیال پدرت پول دادن دستشون درد نکنه هسرتم هروقت دادن دست ایشونم درد نکنه ، یکم بیخیال باش خودت رو درگیر نکن از زندگیت لذت ببر به این جیزا فکر کنی درگیر بشی انتها نداره اخرشم مریضی و ناراحتی می یاره.

کسی منو آدم نمیدونه . من سر مراسم عقدکنکونرخیلی جدی صحبت کردم باهاشون اونام خیلی شیک گفتن به تو مربو ...

وا یعنی چی😐

اونا ابنطوری میگن بعد تو وایمیسی نگاشون میکنی؟ توهم جوابشون رو بده مودبانه. اگه همینجا استقلال خودت رو نشون ندی هیچوقت مستقل نمیشی عزیزم

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

فقط به حرف شما میده مامان بزرگ🙄

حیف ک لایق بحث نمیبینم اگرنه جواب میدادم 

تشویق کردم ب رفتن پیش مشاور

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

متوجه نشدم عروس رو پا گشای کی نبردن؟

اره چون قبل مراسم عقدشون بود مامانم بهش گفت الان میگن اینا هولن نبردنش منم نبردن چون فکر میکردن میخوام خودمو نشون بدم جالبه اینه من وخواهرم جاری شدیم

حالا اگه مادرشوهر به عروس اینو میگفت که کم بیا دهن مادرشوهر رو جر میدادن همه🥴

چرا جر بدیم

اگه گفته نیا یعنی خوشش نمیات

خودش با دست خودش بذر کینه رو کاشته 

معمولا خانواده ختر این مواقع طاقچه بالا میذاره

خانواده پسر سعی میکنه با صمیمیت هم که شده کاری کنه عروس بیشتر بیات تا خوش خوشان پسرش بشه

و تریک و ترفند مثلا عروسی کنسل کنه مراسم مختصر بگیره 

ولی اگه اون مدلی باشه مجبوره احترام و ارزش بیشتر بذاره معمولا