2777
2789
عنوان

شوهرم اسنپ موتوره

| مشاهده متن کامل بحث + 3450 بازدید | 169 پست
فقط زنایی که سوار موتور میشن😏موتور غریبه منظورمه

کافر همه را به کیش خود پندارد

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

بله تهران خیلی عادیه حتی بازار ۱۵ خرداد هم اکثرا با موتور رفت و آمد میشه اما خب کلا جا افتاده و عادیه بنظرم شمام الکی حساس نشو چون فقد بیخودی اذیت میشی وگرنه اصلا مهم نیس چون راننده هستن چه با ماشین چه با موتور چه فرقی داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچی ازش ندیدم ولی خب هیچوقتم نتونستم بهش اعتماد داشته باشم همش دارم فکرو خیال میکنم خودخوری میکنم

عزیزم چرا الکی شک میکنی واقعا بیکاری شک و بدبینی و بددلی فقط برای اقایون نیست  شما الان درگیرش هستی 

اخه یک پیک موتوری با سختی کاری که داره واقعا چجوری میتونی در موردش این فکر رو بکنی 

میدونی چقدر شغلش سخته ؟به جای حمایت داری اذیتش هم میکنی ؟تو سرما و گرما و زیر بارون روی موتور کار کردن والا خیلی سخته

وا دوره آخر الزمونه 

مگه مسلمان نیستن اینا یعنی چی زن سوار موتور مرد نامحرم میشه بلاخره تو مسیر ممکنه بهم بخورن 

منم به جات بودم شوهرمو میفرستادم بره بیل تو سنگ بزنه اما اینکارو نکنه 

آه حالم ازبی فرهنگی تهران بهم میخوره 

زنا سوار موتور غریبه میشن؟اه اه دست ب مرد عرقی بوگندو بزنی حالت بهم میخوره..منظورم با شوهر تو نیست ا ...

وااا بنده خداها حالا چرا عرقی و بوگندو!!! چه زشت حرف میزنین بعضیاتون🫣

جدی تو شهر ما نیست چ عجیبه تهران

تو تهران به خاطر ترافیک زیادش جدیدا زیاد شده 

خانم‌های شاغل استفاده میکنند بعضی از تایمها واقعا سه ساعت هم تو ترافیک میمونیم خوب خانومه ترجیح میده اسنپ بگیره زودتر برگرده خونش یا بره سرکارش 

چجوری دستت نمیخوره نمیفتی من تا طرف جولویی بغل نکنم پرت میشم پایین

موتورشون ۱۵۰ هست و ترک بند دارن 

وسط هم کیف میذارم که اگر ترمز هم کردن برخوردی پیش نیاد 

خودشون هم مقید بودن و حتی کلامی تو راه صحبت نکردن و نکردم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan