2777
2789
عنوان

قلب جنین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 157 پست
من ۴۰سالمه این زندگی دوممه هم خودم هم شوهرم .بچه نداریم.اون ۶سال ازمن کوچیکتره.مشکل تحرک اسپرم داره ...

عزیزم شرایط خیلی سختیه  شما خودتون باید تصمیم بگیرید چون بهتر به شرایط همسرتون آگاه هستید تا بعدا پشیمون نشید میدونم خیلی دودل هستید چون دوست ندارید مادر شدن رو هم از دست دیدید باید ببینید این مرد ارزشش در چه حد تا خدایی نکرده پشیمون نشید 

چون اگه خدایی نکرده زندگی به طلاق ختم بشه بچه اذیت میشه منم با شوهرم به مشکل خوردم یک هفته قهر بودم ولی به خاطر بچم و بهتر شدن شرایط برگشتم تنهایی بزرگ کردن بچه بدون پشتوانه خیلی سخته

عزیزم شرایط خیلی سختیه شما خودتون باید تصمیم بگیرید چون بهتر به شرایط همسرتون آگاه هستید تا بعدا پش ...

دیر جواب دادی فک کردم منصرف شدی از همصحبتی. من هیچ رفیقی ندارم . خاهرامم هرچی باهشون درددل کردم به ضررم شد . رفیق زیاد داشتم . اما خودشون باکاراشون کاری کردن ک ازشون فاصله بگیرم. الان مثلا دوروبرم زیاد میبینم کسایی ک شوهرای بدی دارن مثلا خسیسن و بااینکه بچه هم دارن همونجور خانمشونو اذیت میکنن و خرج نمیکنن یا بددهنن و اون استرسارو ب خانمش انتقال میده. من این درک و منطق رو نداشتما . تازگیا اینجورشدم الان دوساله ک فکرمو آزادکردمو خیلی منطقی دارم فکر میکنم. دوست سابقم همسن منه . همسرش دوست همسرمنه. به همسرم زنگ زده گفته یکماه دیگه بچم دنیا میاد . خانمم خبرنداره خونه مجردی دارمو زن صیغه کردم. میدونی شوهراون از اولم مشخص بود سالم نیس نمیدونم چرا دوستم بچه دارشده شاید براش بچه مهمتره. البته اون بچه خیلی دوس داش. منم دوس دارم مادرشم اما آینده اون بچه مهمتره . این مرد لیاقت نداره اخه. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیر جواب دادی فک کردم منصرف شدی از همصحبتی. من هیچ رفیقی ندارم . خاهرامم هرچی باهشون درددل کردم به ض ...

شرمنده دیر جواب دادم .واقعیت داشتم فکر میکردم چی بگم چون شرایط خیلی سختیه .عزیزم خودت رو درگیر ورزش یا کار کن تا ذهنت کمی آرومتر شه و اگه سرکار بری خیلی خوبه چون حتی از همسرت جدا شدی بتونی زندگی رو بگذرونی .اگه فکر میکنی همسرت مثل دوستش و آدم مسئولیت پذیری نیست و ممکنه در این حد خیانت کنه بچه نیاری خیلی بهتره و سعی کن که همسرت رو از اینجور دوست ها دور کنی اگه میتونی تخمک فریز کن تا اگه نظرت عوض شد فرصت داشته باشی

اره منم ی بار اینجوری شدم خیلی سخته خدا بهت صبر گلم انشالله خدا بهت ی بچه سالم بده 😕

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

هفته کذشته این اتفاق برام افتاد با خوشحالی رفتم سونو آن تی دکتر گفت تو هشت هفته و پنج روز توقف رشد وضربان داشتن  برای من دوقلو بود الان هم بقایا دارم، دم نوش میخورم. که اگه دفع نشه برم بیمارستان

لطفاً برای آرامشم صلوات می‌فرستی 😘 
آره عزیزم دکتر به من دومدل قرص داده توی اقدام میخورم انشالله باردارکه شدم بایدازاولش علاوه بردکترزنا ...

عزیزم شما پیش کدوم دکتر میرید؟من به دکترم گفتم آزمایش برای سقط بنویسد که ببینم مشکل چیه قبول نکرد گفت آزمایش در این مورد نداریم می‌خوام دکترم عوض کنم که این آزمایش ها رو بنویسه

لطفاً برای آرامشم صلوات می‌فرستی 😘 
شرمنده دیر جواب دادم .واقعیت داشتم فکر میکردم چی بگم چون شرایط خیلی سختیه .عزیزم خودت رو درگیر ورزش ...

آره همینکاررو میکنم. دیگه نمیخاد فریز کنم . الان حالوحوصله بچه رو ندارم چه برسه چندسال بعد. 

چقدر خوبه ک این نی نی سایت هست که بشه دوستای خوب پیداکرد و حرف زد.

منم داشتم دیونه میشدم کسی باهام حرف نمیزد نمیتونستم زار زار گریه کنم پیششون داغون شده بودم

خیییلی سخته خیییلی قلبم درد گرفته بخدا

بیا نجنگیده نبازیم...✌
سلام منم سال99 بچم توی هفت هفتگی توقف رشد داشت رفتم کورتاژ کردم خدا دوباره بهم بچه داد شماهم غصه نخو ...

مشکل چی بود که متوقف شد😭

بیا نجنگیده نبازیم...✌