2777
2789
عنوان

قلب جنین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1624 بازدید | 157 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترسیدم اصلا نمیدونم باسد چیکارکنم

عزیزم دستو پاتو گم نکن کاری که گفتمو انجام بده 

اگه الان دلیل سقط و ایست قلبی جنین رو متوجه نشی بارداری های بعدی هم ممکنه دوباره همین اتفاق بیافته پس از کنارش رد نشو 

انشالله که همین یکبار همچین اتفاقی افتاده و دیگه تکرار نمیشه

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

عزیزم دستو پاتو گم نکن کاری که گفتمو انجام بده اگه الان دلیل سقط و ایست قلبی جنین رو متوجه نشی باردا ...

ممنون عزیزم انشاالله

بیا نجنگیده نبازیم...✌
بله بچه سختی خودش رو داره ولی یه دنیا شیرینی داره مخصوصا برای من که خیلی سختی کشیدم دو بارداری خیلی ...

من هیشکی رو ندارم باهش حرف بزنم وقت داری باهت دردودل کنم و مشورت بگیرم؟همینجا

بارداری سخت ینی چی

بارداری اولم که بچم آسمونی شد تا بعد زایمان هم ویار داشتم بارداری دومم ویار خاصی نداشتم ولی دوباره بچم توی ۳۴ هفته کاهش حرکت داشت یه هفته بستری بودم ماه آخر یه شب درمیون nst میدادم فاصله یه ساعتی رو میرفتم بیمارستان هفته ایی دوبار سونو بیوفیزیکال تا ۳۷ هفته ختم بارداری خوردم بماند که چقدر استرس کشیدم چقدر حرف شنیدم

بفرمایید عزیزم

من ۴۰سالمه 

این زندگی دوممه هم خودم هم شوهرم .

بچه نداریم.

اون ۶سال ازمن کوچیکتره.

مشکل تحرک اسپرم داره . اما خب حادنیس. 

منم ک دوبار کورتاژ شدم چون خونرسانیم مشکل داره.

دوسال از اخرین کورتاژم میگذره.

توی این دوسال خیلی عذاب کشیدم مشکل خودایمنی گرفتم بخاطر کورتاژ اخر.

کلی دکتر رفتمو اخر گفتن میتونی باردارشی اما با تزریق هرروز آنوکساپارین توی شکمت. و ازطرفی ما یا باید آی یو آی شیم یا آی وی اف.

وضع مالی شوهرم اصلا خوب نیس. خیلیم چشم چرونه . کلا تو نخ زنای دیگس. چندباریم با خاهرم جیک توجیک شده بود ک جلو خاهرم واستادم بااینکه شوهر و بچه داره. کلا زندگیم جوری نیس ک بتونم بگم این مرد تاابد بمن وفاداره. 

همه اینا ازاون نوع بارداری گرفته تا وضع مالی و اخلاق شوهرم باعث شده کلا فکر بچه نکنم.

نظرت چیه.