2777
2789
عنوان

کتکم زد موهامو کشید😭😭

248 بازدید | 20 پست

۷ ساله باهاشم این اخری همش فحش میداد رفتیم بیرون بحثمون شد موهامو کشید ۲ بار زد تو گوشم از اون شب کلا بلاکش کردم ولی دلم تنگ شده واسش

از یه طرفیم من رفیقمو بردم تو جمعشون رفیقم دوستیشو با من بهم زد رفت با دوست پارتنرم رل زد

امشبم قراره همشون برن باغ همون پسره

احتمالا دوست منم ک بردمش تو جمع باشه

خیلی بهم زور میگه که من رفیقمو بردمش تو جمع بخان برن با پارتنرم دور هم بشینن منم نباشم

حالم خوب نیست چیکار کنم😭

خواهر چرا هر روز این تاپیکو میزنی

و اخرشم میگی فقط میخوام تنها نباشم همین؟

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چطور اینقدر دخترای ضعیف و بی عزت نفسی میشین؟

طرف زده تو رو ترکونده بعد دلت تنگ شده؟ .خب پاشو برو توام 

اگه توهین تحقیر و دوست داری

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

خیلی حقارت و کتک دوست دارین؟ 😒

مرده شور خودشو دورهمی شو باغ شو و پارتنر اون یکی دوستتونو ببرن 

خودتونو جمع کنین 

ارزش شما اینه؟ 

❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

چون حالم خوب نیست امشبم ک پنجشنبس همشون دور همن

بخدا حرصم میدی اگ خواهرم بودی یکی میخوابوندم در گوشت به خودت بیای

دور همن که دورهمن

به جهنم که دور همن

به درک که دور همن

مشکلت تنهاییه؟

من دیروزم گفتم مشکلت تنهایی نباشه

تنها موندن خیلی بهتر از با ادم بد بودنه

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

اینجا طرف واسه اینکه شوهرش روز زن و تبریک نگفته داره طلاق میگیره

بعد تو از دوست پسرِ همه کارت کتک خوردی هنوز دلتنگشی😕

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چون حالم خوب نیست امشبم ک پنجشنبس همشون دور همن

پنجشنبه هست که هست مگه زن و شوهرن که پنجشنبه هستن و توعقب موندی 

تو اون باغ جز سواستفاده جنسی چندتا هوسباز و شراب خور خبری نیست ک تو نازاحتی نری