2777
2789

اره من

5 هفته فقط ساک و فتال پل

کیسه زرده اوایل 6 

قلب 6 هته و4 روز

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این مایع زرد که میگن چیه

کیسه زرد منبع تغذیه بچس تا هفته12

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

تو سونو من چیزی نزده از مایه زرد

همباز گفت مایه  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عالیه دیده مایه رو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.com

@darmangahe4dangul

و رادیولوژی

ن و ارسال و ترانس رکتان و چهار بعدی با سی دی ورنگی پیشرفته دیجیتال فول دیجیتال

ران و تشخیص استنوروز

کلینیک شبانه روزی چهار دانگه

:تاریخ

1902/10/09

نام بی

همکار عزیز

سونوگرافی OB:

رحم دارای اندازه و اکوژن طبیعی است.

یک کیسه حاملگی در داخل رحم دیده می شود.

طبق MSD = 10 میلی متر. سن حاملگی 5+/-1 w تخمین زده می شود.

در حال حاضر Y.S دیده می شود اما جنین آن غیر طبیعی نیست.

کنترل سونوگرافی 2 هفته بعد توصیه می شود.

موقعیت و شکل G.S و واکنش دسیدوال آن طبیعی است. ضایعه توده آدنکس یا مایع بدون لگن دیده نمی شود.

المپیک شبانه روزی چهاردانگ

رجو من و مدار عالی

خصص رادیولوژی و سونوگرافی

ظام بھی

دكتر ح.دهخرقاني

MD.رادیولوژیست

دکتر غریب قزلجه

خداروشکر مممونم عزیزم بچه شما جنسیتش چیه

دختر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.com@darmangahe4dangulو رادیولوژین و ارسال و ترانس رکتان و چهار بعدی با سی دی ورنگی پیشرفته دیجیتال ...

عزیزم همه چیت نرمال دوهفته صبر کن نگران نباش مبارکه

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

عزیزم تا ۸ هفته وقت هست فقط نگران نباش و استرس نداشته باش

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر روز جلوی آینه با خودت تکرار کن هیچی از هیچ کس بعید نیست من توی زندگی از کسایی زخم خوردم که دلم ‌‌...🥺🥺🥺.