2777
2789
عنوان

شوهر سابقم دوست دخترش رو نگرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 68 پست

من در اولین تاپیکم چله ( چهله " ۴۰ روز ) های گشایش بخت دارم 

تاپیک : اول چله های باطل سحر _ دوم حرز کبیر امام جواد علیه السلام _ سوم چله های بخت گشا 

چله های بخت گشا شامل سوره ها گشایش بخت ؛ ادعیه ی شرعی گشایش بخت ؛ اعمال شرعی گشایش بخت 

من رها کردم،فقط خواستم تاپیکم یادگاری بمونه

منمدجدا شدمدهمسرم خیانت کاررو عصبی بود تحملشو نداشتم

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من رها کردم،فقط خواستم تاپیکم یادگاری بمونه

بچه داری گل م من یک دختر دارم

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

بچه داری گل م من یک دختر دارم

منم یه دختر دارم،از زایمانم تا دو سال که کلا نیومد دیدنش،بعدش هم تق و لق یه بار میومد ده بار نمیومد،الان یه ماهه که زن گرفته،هفته به هفته دقیق میاد سر نفقه بچه هم اذیت میکنه دیر میریزه،با اینکه پولداره،حتی یه چیز کوچولو  برای دخترم نمیگیره

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
منم یه دختر دارم،از زایمانم تا دو سال که کلا نیومد دیدنش،بعدش هم تق و لق یه بار میومد ده بار نمیومد، ...

الهی بمیرم دخترت چند سالشه واس دختر منم نفقه نمیدا گلم  شما چند سالته سررکاررهم میری  حالت خوبه

مریضه پس اختلالی چیزی داره زرتو زرت عاشق میشه

آره،یه ضرب المثلی هست میگن تب تند زود خاموش میشه این مدلی هست،خودم تو زندگی باهاش میگفتم فقط من خر بودم به این بله گفتم،حس ترس داشتم ولی خوب وقتی خیانت کرد لجم گرفته بود

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
الهی بمیرم دخترت چند سالشه واس دختر منم نفقه نمیدا گلم شما چند سالته سررکاررهم میری حالت خوبه

دخترم نزدیک ۵ هست،من الان خوبم،آره سر کار میرم و خرج خودم رو در میارم

عزییم     دوشیف کاررمیکنی میتونی وقت برای دخترت بزاری؟  ممگن دخترم همرام میارم سر کار

خیلی سختمه خیلی  ازراین شرایط خسته شدم

خیلی سختمه خیلی ازراین شرایط خسته شدم

آره برای یه زن سخته همه چیزو ساپورت کنه خرج خورد خوراک ،کار بیرون کار خونه ،بچه داری،هم مرد باشی هم زن،بدون حمایت مالی و عاطفی،من الان واقعا حس میکنم به یه همدم احتیاج دارم،ولی خوب ترسم از اتفاقای بد گذشته باعث شده سمت ازدواج نرم و الانم واقعا انتخاب و ازدواج برای ماهایی که با یه بچه جدا شدیم خیلی سخته،مردا که راحت این زن نشد یه زن خره دیگه هست همه جوره باهاشون کنار بیان

آره برای یه زن سخته همه چیزو ساپورت کنه خرج خورد خوراک ،کار بیرون کار خونه ،بچه داری،هم مرد باشی هم ...

درسته  گلم  شما خونه پدرتی؟ مهریتو گرفتی

آره برای یه زن سخته همه چیزو ساپورت کنه خرج خورد خوراک ،کار بیرون کار خونه ،بچه داری،هم مرد باشی هم ...

حرف و نگاه مردمو بگو

فضولی هاشون و دخالت هاشون عوضی بازی در آوردنشون

بعدا بچه تو مدرسه باید بفهمه متفاوته

روزی که درسشون راجع به پدره

حتی وقتی ازدواج کنی خانواده همسرت پذیرش دخترت براشون سخته

تک تک اینا رو با تمام سلول هام گذروندم

حتی الان هم تمام مناسبت ها که خونه مادرشوهرم میرم دخترم همراهمه با وجودی که خیلی عزت میزارن باز من و دخترم یه حس و حال دیکه داریم. اون باید کنار پدر خودش ت خانواده پدری خودش می‌بود نه تو خونه ی ناپدری 

هزار و یک درد پنهان هست که من و دخترم هنوز داریم تحمل می کنیم. با وجود اینکه مجدد ازدواج کردم.

من از همسر دومم الان نوزاد یک ماهه دارن وقتایی تنهام براش لالایی می خونم یاد دخترم میوفتم که چجوری دست تنها از روز اول نوزادی بزرگش کردم شب تا صبح تنها بالا سرش بودم پدر بی وجودش یه لیوان آب دستم نمی‌داد. 

این دردها مال گذشته نیست که بگیم فراموش می کنم این ناراحتی ها مستمر و ادامه داره حتی تو آینده وازدواج دخترم تاثیر میزاره.حتی امروز که من با وجود زخم سزارین باید زودتر سر کار برگردم مبادا برا هزینه های دخترم محتاج همسر دومم باشم و به اون فشار بیاد چرا ؟ چون پدر بی وجود خودش مشغول عشق و حاله خودشه .پس نگید ببخش یا فراموش کن.چون ظلم این مردای عوضی همچنان ادامه داره

عزییم دوشیف کاررمیکنی میتونی وقت برای دخترت بزاری؟ ممگن دخترم همرام میارم سر کار

هم مژه کارم هم سرویس مدرسه،شما شغلت چیه؟آره بیشتر وقت ها با دخترمم،دخترم پیش من شاد تره تا جای باباش،همیشه میگه دوسش نداره و دلش نمیخاد بره خونه باباش