2777
2789

سه روز دیگه با امروز میشه چهار روز امتحان سلامت بهداشت دارم حجمشم خیلی زیاده بعید میدونم برسم تمومش کنم شما راه حل بهتری ندارین که نمره خوب بگیرم و سریع تمومش کنم وقتم تلف نشه تازه میخام شروع کنم خوندن و اینکه کلا درسای حفظی رو چطوری باید خوند میشه بگیددد تنها چیزی که میدونم اینه در مرحله اول باید سریع رو متن بخونم اینو تو اینترنت خوندم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من درسای حفظی رو کلمه ب کلمه میتونستم حفظ کنم اگه کلمه ب کلمه نمیخوندم اصلا نمیتونستم چیزی یادبگیرم😂 جوری ک بعضی وقتا معلم فکر میکرد از روکتاب تقلب کردم ازم شفاهی میگرفت دهنش باز میموند😑😑😑😑 

درسا رو تقیسم کن تو ۴روز که سختتت نشه

نه منظورم اینه مثلا مرحله به مرحله باید چیکار کنم مثلا یکجایی نوشته اول روخوانی سریع بعد روز نامه وار بخون بعدش جاهای مهمش رو خط بکش میخواستم بدونم تو چیکار میکنی

میشه بگی چطوری میخونی درسای حفظی مث سلامت بهداشتو

من کلا عادتم میزارم روز اخر بعد به دست و پا میفتم از استرس 😂همینجور میخونم جوری که یاد بگیرم بعد که تموم شد بعد دور دیگه مرور میکنم همون درس و بعد میرم سراغ درس بعدی 

من کلا عادتم میزارم روز اخر بعد به دست و پا میفتم از استرس 😂همینجور میخونم جوری که یاد بگیرم بعد که ...

وای منم اینجوریم استرس دهنمو سرویس کرده وسواس دارم تو درس خوندن خدا کنه پاس بشم نمره خوب بگیرم😂

نه منظورم اینه مثلا مرحله به مرحله باید چیکار کنم مثلا یکجایی نوشته اول روخوانی سریع بعد روز نامه وا ...

اها نگاه قشنگ دور اول بخون که خوب یادبگیری تموم شد مرور کن بعد برو سراغ درس بعد تا اخر همینجور بخون آخر وقت کردی از اول تا اخر کتاب مرور کن

موفق باشی 💖

وای منم اینجوریم استرس دهنمو سرویس کرده وسواس دارم تو درس خوندن خدا کنه پاس بشم نمره خوب بگیرم😂

پاس میشی نگران نباش به بارم بندی نگاه اونایی بیشترین نمره رو داره بیشتر بخون 

کلا استرس امتحان افتضاحه🤦‍♀️