2777
2789

؟؟؟

مثل دوستایی که ۷ سال با هم بودین ولی الان هیچ کدومشون تولدت رو یادشون نیست و ازت خبری نمیگیرن و حتی ی زنگ هم نمیزنن... 

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی آسون

از نظر اطرافیان ترسناکم 

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

من یه دوستی داشتم(دختر بود)۱۰ ، ۱۲ سال باهم دوست بودیم ولی دیگه سر بعضی مسائل همدیگرو فراموش کردیم😂

دلت براش تنگ نشده ؟؟

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

دوست داریم تا دوست...بعضی از دوستها را هیچ وقت نمیشه فراموش کرد حتی اگر دور باشید و زیاد با هم در ارتباط نباشید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

من خیلی راحت کنار میزارم رفیق هفده سالمو بعد از حسادت و خیانتش وقتی رفتاراش خیلی زننده شده بود یک روز نکشید گذاشتم کنار چه خوبی هایی که نکردم بهش ولی حتی تو این سالا یه بارم نخواستم کاری کنه حتی یه باراا خلاصه که اره خیلی سنگدل تر از این حرفام البته که یه نفرو دوست دارم کنارش گذاشتم ولی از زندگیم نه قلبم اون اولین کسبه تو بیست و سال برام مهم بوده…. من همه رو راحت کنار میزارم کلا وابستگی به ادما ندارم