2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز دلم نیازی به تاپیک زدن نیست

حتی با بهترین  مرد ایران هم بخواهی ازدواج کنی ۲۲ سالگی زوده عزیز دلم

شما فکر کنم همسن دختر جاری من هستی دانشجو است.

ولی موردت کلکسیون عیب است 

با خودت رو راست باش به دردت نمی خوره

بچسب به درس خوندن و بعد هم دنبال کار باش

نمی دونم متولد چه سالی هستی 

ولی دختر دوستم متولد ۷۹  سال ششم رشته ی پزشکی است

قصد ازدواج نداره و می خواد فعلا تخصص امتحان بده 

حالا از فردا فکر کن نه خوانی اومده نه خوانی رفته 

بشین فقط درس بخون و پیشرفت کن

عقدی یا صیغه ؟ تاپیکت رو خوندم ، به نظرم اگر عقد نیستی تمومش کن و به هم بزن

صیغه

خیلی خسته شدم از شرایط تا میام یکم درست فکر کنم خانوادم کاری میکنن فقط میخوام از جهنم خونمون فرار کنم ایکاش میمیردم و از همه این شرایط راحت میشدم

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

عزیز دلم نیازی به تاپیک زدن نیستحتی با بهترین مرد ایران هم بخواهی ازدواج کنی ۲۲ سالگی زوده عزیز دلم ...

۲۲ سالمه دانشجو هستم عزیزم اره 

اره واقعا خستم دیگه از شرایط تمام زندگیم بهم ریخته 

صیغهخیلی خسته شدم از شرایط تا میام یکم درست فکر کنم خانوادم کاری میکنن فقط میخوام از جهنم خونمون فرا ...

خب دیگه راحتی که عقد نیستی 

سختش نکن ، کات کن و تمومش کن 

خطت رو خاموش کن و یه خط جدید بخر و شمارت رو فعلا به کسی نده 

جواب نامزدت رو نده 

اگر دیدی ول کن نیست ، سنگ گنده بنداز جلوشون

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
عزیز دلم نیازی به تاپیک زدن نیستحتی با بهترین مرد ایران هم بخواهی ازدواج کنی ۲۲ سالگی زوده عزیز دلم ...

من رد کردم اولش به خاطر شرایطی و شروطی که تاپیکای قبلی گفتم برای چادر زدن و اینا تا اینکه خانوادم گیر دادن نههه بچه خوبی هست فکر کن بهش و این حرفا هرچی من میگفتم نه میگفتن منتظر سوار بر اسب سفیدی شاید مثل فلانی دیگه ازدواج نکردی و موندی اینقدر فشار اومد بهم که نمیدونم با چه عقلی گفتم اره وگرنه هیچی به دلم نبود گفتم وقتی اینجور میگن بزار برم بدبخت شم حالشون جا بیاد خاستگار داشتم ولی رد میکردم و ادمی نبودم زیاد اهل بیرون رفتن باشم تازه ازاد شده بودم میرفتم بیرون میشگتم و مادرمم هیچوقت خیلی کم میزاشت باهاش برم جایی کسی ببینم بدونه اصلا دختر این سن داره وگرنه هرکی میشناختم میگفت خیلی خوبه این دخترو معرفیم میکرد اما یه روز مامانم گفت باید از یه دعامویس بپرسم مگه بختتو بستن که شوهر نمیکنی یا یه بار ف.ال گرفته بود برای ازدواجم خیلی دلم شکست خیلییی 

اخه نمیدونم چش بود اینجور میکرد اینجور نبود مشکلی دتشته باشم یا خاستگار نباشه

نمی دونم متولد چه سالی هستی ولی دختر دوستم متولد ۷۹ سال ششم رشته ی پزشکی استقصد ازدواج نداره و می خ ...

ممنون عزیزدلم 

من ۸۱ هستم

دعا کنید شرایطم درست بشه خستم خیل خسته

خب دیگه راحتی که عقد نیستی سختش نکن ، کات کن و تمومش کن خطت رو خاموش کن و یه خط جدید بخر و شمارت رو ...

اره اشتباهم این بود یک بار کامل تمومش گردم باز دلم به رحم اومد یه بار باید قید همه چیو بزنم ایکاش محیط خونمون اروم بود که بتونم درست تصمیم بگیرم

من را ببخش عزیزم 

فقط می تونم ازت خواهش کنم عقلت را دست مادر جاهلت نده 

نمی خوام حرف بدی بزنم آینده ی ازدواجت معلومه 

اگه ازدواج کنی بعد از چند سال با جسم داغون و قلب شکسته و بی پول باید برگردی بدون اینکه به جایی برسی 

ببخشید اگه بد صحبت کردم 

موفق باشی 

اره اشتباهم این بود یک بار کامل تمومش گردم باز دلم به رحم اومد یه بار باید قید همه چیو بزنم ایکاش مح ...

مگه محیط خونه تون چجوریه 

ببین اگر بدترین پدر و مادر هم داری ، ولی پدر و مادر بهتر از این پسره هستند 

نمی دونم به چی دلخوشی که موندی 

تو فقط کافیه تحمل کنی و یک ماه نه ببینیش و نه تلفنی حرف بزنی انگار از اول نبوده 

از پدر و مادرت کمک بخواه که کمکت کنن فراموشش کنی 

تو فقط وابسته شدی در حالی که خودت میدونی به دردت نمیخوره 

اگر مدتی بگذره و یه آدم جدید بیاد تو زندگیت به بی عقلی الان خودت میخندی 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
مگه محیط خونه تون چجوریه ببین اگر بدترین پدر و مادر هم داری ، ولی پدر و مادر بهتر از این پسره هستند ...

افتضاح 

به چیزی دلخوش نیستم 

دقیقا وابستگیه 

امیدوارم درست بشه