2777
2789
عنوان

بیاید عکسمو بذارم بگید 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 99 پست
میشه یه بار دیگه بزاری

گذاشتم عزیزم

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

چقد عروسکی دختر😍

فدات زیبام 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما ترکا چقدر زیباین

لطف دارین چشماتون قشنگ میبینه 🫀

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

اسی خیلی ازت خوشم میاد از اون کم سن های فهمیده هستییکی تو یکی ام یه کاربر دیگه هست تایتانیک۲۰۲۰

جدی؟ 

میشناسی منو ؟ 

قربونت برم 

لطف داری 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
خدانکنه گل،برا چی خوبه این هسته های به ؟؟

منم تو سرچ های نی نی سایت دیدم و درست کردم دیدم آره واقعا محشره 

برا منافذ پوست 

لکه و...

خیلی خوشکلی عزیزم چه قدی ایول

فدات بشم🫀🫠

قدم معلومه مگه؟

واقعا پس خوبه امتحان میکنم ممنون عزیزم

خواهش میکنم 🌸🌸🌸

خدانکنه اره معلومه قد بلندی و هیکلتم که عالی ماشالله

مرسی عزیزم چقدر مهربونی🫀

جز معدود چهره هایی بودی ک تو نی نی سایت عکس گزاشتی و خوشگلیییی واقعاااا من هیچوقت اونایی ک ب نظرم زش ...

قربونت برم مرسی