2777
2789

اون زمانی که باید ادامه تحصیل میدادی اون زمانی که وقتش بود هوله شوهر بودید بدوبدو رفتید زن یه بیچاره ای شدید دوتا بچه پس انداختین 

حالا به فکر دکترا شدید 

اگه درس بخون بودید همون وقتش میخوندی پس مشکلت یه چی دیگس هوا برت داشته 

وقتی پای تعهد و مسئولیت مادر و همسر بودنت نمیخوای بمونی تو درستم هیچی نمیشی ته تهش یه دکترا بیکار میشی میدونی چون بی ثباتی 

وگرنه اگ درس میخواستی وقتش میخوندی ن اینکه بدوبدو وارد زندگی کسی بشی بدبختش کتی دوتا بچه ام بی صاحب بزاری بری

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

من با شما کاملا موافقم

اصلا عنوان اون تاپیکو خوندم تعجب کردم چطور به ذهنش رسیده دوتا بچه رو ول کنه اونم ۵ سال!!

واقعا بی مسئولیت و بی رحم بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون تاپیک را ندیدم اما شما چقدر بد صحبت میکنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

درس خوندن محدودیت سنی نداره 

تو حتی اگه بی وقفه هم درس بخونی دکترا میفته تو سنی که ممکنه متاهل باشی 

چرا فکر میکنید کسی که ازدواج می‌کنه یا مادر میشه دیگه فقط باید خانه داری و بچه داری کنه؟ بعضیا دوست دارند بیشتر ارتقای تحصیلی داشته باشند چه سنی ازدواج کنند که تداخل نداشته باشه؟ ۱۰۰ سالگی؟! 

عزیزم ولی توهین نکن 

تاپیکت خیلی توهین آمیزه 

حق با شماست ها!! 

ولی با این نوع بیان نمیتونیم دفاع کنیم 

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

درس خوندن محدودیت سنی نداره تو حتی اگه بی وقفه هم درس بخونی دکترا میفته تو سنی که ممکنه متاهل باشی چ ...

می. فتن همینجا دکترا بگیر 

میگفت دلم میخواد خارج از کشور درسمو ادامه بدم 

توی دوره تاهل و بچه داری می افته این چیزا ولی اینکه اون ادم بتونه هماهنگ باشه بین نقش هاش هم مهمه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

این خانوم میتونه همین ایران خودمون درسش رو بخونه در کنارش به همسر وبچه هاشم برسه وموفق باشه.مشکل اینجا بود هوا برش داشته بود میگفت دلم میخواد خارج تحصیل کنم خیلی سنگدل وبی رحمانه حرف میزد

حالا تو چرا انقدر داری میسوزی؟؟؟؟؟؟

والا بیشتر داره از ...تو دود بلند میشه

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

درس خوندن محدودیت سنی نداره تو حتی اگه بی وقفه هم درس بخونی دکترا میفته تو سنی که ممکنه متاهل باشی چ ...

به چه قیمتی عزیزم 

بعضی وقتا ارزش نداره اونم کلا پاشی بری 

عزیزم ولی توهین نکن تاپیکت خیلی توهین آمیزه حق با شماست ها!! ولی با این نوع بیان نمیتونیم دفاع کنیم

شاید لحنم بد میزنه تو تایپ گلم 

ولی من رو بچه حساسم بااینکه مجردم