2777
2789
عنوان

بهم مشاوره قبل از ازدواج بدین 😭😭😭😭ضروریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1994 بازدید | 140 پست
پول نداره غلط میکنه زن میخواد بگیرهمن اصلا درک نمیکنم چطوری یه عده میگن پول مهم نیستخیلی مهمه همونقد ...

مامانمو بردم باهاش حرف بزنه گفت حالا چه نیازی هست خیلی چیزا رو نخریم مامانم گفت بریز و بپاش نکنید چیزای ضروری رو بخرید بعد یهو گفت آره مثلا چرخ گوشت نخریم😑خیلیییی محدود و ساده گرفته 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثل روز برام روشنه ولی هرچی میگم میگه نه تو منو باور نداری تو منو دوست نداری وگرنه میومدی خسته شدم ب ...

بگو تو منو دوست داری که نظرم برات اهمیت نداره؟ 

خودت میدونی دوستت دارم هی این حرفو میزنی که ساکتم کنی ..

تو به من قول دادی حرف زدی من رو حرفت حساب کردم 

اشکالی نداره ک نداریم من درک میکنم . دوتایی کار میکنیم اوضاع بهتر میشه 

مامانش اینا روستان میگه طبقه بالای اونا زندگی کنیم

کلمه ی فاجعه اگه پست بود💔

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
گفتم نه هزار بار جدی😭هرشب زنگ‌میزنه گریه می‌کنه میگه بگو چیکار کنم راه حل بگو

بگو منو مسخره کردی احساساتمو ب بازی گرفتی تو ک از اول میدونستی نمیتونی چرا منو بازی دادی الان باهات مجبورم کات کنم ولی دلمو شکستی خدا جوابتو بده و این حرفا بعدم کلا بلاکش کن و باهاش ازدواج نکن مرد زیر حرفش نمیزنه این مرد نیست

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

بگو منم میرم سرکار درآمدمون بیشتر میشه....فعلا ازدواج نکنید تا شرایتون بهتر بشه

من سرکار میرم منم نمی‌خوام فقط اون کار کنه جفتمون تلاش کنیم و کم‌کم پیشرفت کنیم اول پایین شهر ی خونه کوچیک‌بگیریم بعد میریم بالاتر 

ولی اگه بریم روستا دیگه ب هیییچ وجه نمیشه ازش درومد بیرون

ای وای این چه کاریه؟ خب عقد کنن زن شرعیشه دیگه کار از کار گذشته مشکل هم سر جاشه خب چه کاریه؟

مگه شما دوران نامزدی ندارید؟ 

منو همسرم ۶ ماه عقد رسمی بودیم بعد عروسی گرفتیم 

اگر ی بار دیگه گفت دوسم نداری بگو نه کسی که زیر حرفش میزنه و آرزو ها و زحمات من براش اندازه پشم ارزش نداره رو اصلا دوس ندارم و بای

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

نه عروسی نگرفتیم در حد خاستگاره فعلا بخاطر قوانین نی نی سایت نوشتم نامزد

خب دیگه بهتررررر

هنوز نیومده اینارو میگه

نه عقدی نه هیچی

محکم و قاطع بگو نهههه

از الان داره میگه بریم اونجا

بگو شرایط اکی شد بیا خواستگاری

نمیتونی هم به سلامت

حوصله داریا، سر و کله میزنی

من سرکار میرم منم نمی‌خوام فقط اون کار کنه جفتمون تلاش کنیم و کم‌کم پیشرفت کنیم اول پایین شهر ی خونه ...

کوتاه نیا 

سعی کن ورق رو برگردونی 

از همین کلک خودش و جمله حتما منو دوس نداری ک قبول نمیکنی استفاده کن 

دوتا اشکم بریز 

خب تو هم برو سرکار اوایل قسطش سنگینه بعد چند سال سبک میشه

میرم 

من ریسکش رو قبول کردم منم حاضرم تلاش کنم برای زندگیمون ولی گیر داده میگه قسطا سنگینه نمیتونیم بریم منم گفتم با تمام عشق و علاقه ای ک بهت دارم هرگز نمیتونم قبول کنم 

حالا هرشب هرشب چسناله داره😭😭