2777
2789
عنوان

بهم مشاوره قبل از ازدواج بدین 😭😭😭😭ضروریه

| مشاهده متن کامل بحث + 2101 بازدید | 140 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عروسی نگرفتیم در حد خاستگاره فعلا بخاطر قوانین نی نی سایت نوشتم نامزد

گذاشتی سرکار مارو 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
مامانمو بردم باهاش حرف بزنه گفت حالا چه نیازی هست خیلی چیزا رو نخریم مامانم گفت بریز و بپاش نکنید چی ...

ببین این ادم به درد زندگی نمیخوره 

این منظور از سخت نگرفتن مفت و مجانی زن گرفتن برداشت کرده 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو هم بش بگو تو منو دوست نداری که درکم نمیکنی من نمیتونم بیام روستا اگه خیلی برات مهمه ی دختر از همو ...

من دوسش دارم ولی احمق که نیستم خواهر جان قبول نمیکنم 

حاضرم تااخر عمر گریه کنم و ناراحت شم تا اینکه بعدا با بچه بشینم بزنم تو سر خودم و بشم عبرت دیگران

گفتم نه هزار بار جدی😭هرشب زنگ‌میزنه گریه می‌کنه میگه بگو چیکار کنم راه حل بگو

بگو اگر خودت بری سرکار مقداری از اقساط وام ازدواج و می‌تونید پرداخت کنید درآمد همسرتونم برای خرج زندگی و اجاره و...

مادوتامون روهم ۲۰ تومن درآمد داریم اقساط هم داریم ویه بچه کوچیک هم داریم به نظر من اگر خودتونم سرکار برید میتونید توی شهر زندگی کنید(آبی پاکی رو بریز رو دستش بگو یا شهر وسر کار رفتن یا خداحافظ برای همیشه یه بار محکم و قاطع باش که یه عمر حسرتشو نخوری)

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷

عزیزم درسته که عشق از پول با ارزشه تره اما یه جایی آدما ها باید برای هم دیگه بجنگن شما به اندازه کافی جنگیدی حالا نوبت ایشونه شما به عنوان یه خانم تحصیل کرده مگه دیوونه ای که عمرت و تو روستا حروم کنی بعد هم بچه هات با کمترین امکانات بزرگ شن عزیزم نه و نه اصلا رد کن این آقا رو که انقدر بچه است و بچه گانه فک میکم راستش ارزش خود آدم از عشق بالاتره ارزش خودت رو بدون خوشگلم

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

اسی جان حرف تو منطقیتره عزیزم شما به اندازه کافی از موضعت پایین اومدی و خواستی یاده و بدون تشریفات بگیری و کمکش کنی پس محکم پای حرف و تصمیمت بمون و به اصرارش بها نده اگه خواست با همین شرایط بپذیره.  وگرنه که مقصر خودشه که زیر قولش زده

من سرکار میرم منم نمی‌خوام فقط اون کار کنه جفتمون تلاش کنیم و کم‌کم پیشرفت کنیم اول پایین شهر ی خونه ...

ببین عزیزم رک بهت بگم زندگی انقدر بالا پایین داره که کسی که براش جونم میدی ممکنه یه روز حالت از دیدنش بهم بخوره شرط بزار بگو یا شهر میایی یا قید منو میزنی از الان ساده بگیری بعدا چنااان پشیمون بشی که نگو همین آقا زبون در میاره که تو رو دودستی تقدیم من کردن، زندگی مثل فیلما نیست که با عشقت بری تو خرابه زندگی کنی و دم نزنی مخصوصاً شما که مستقلی، اصلا از کجا معلوم وقتی رفتید روستا بگه قید کار کردنو بزن؟؟ 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

بگو توام منو دوست داشته باشی باهام راه میای 

یعنی چی این همه زحمت کشیدی باید مزد زحماتتو ببینی ، بهش بگو توام اگر دوستم داشتی درکم میکردی.

عزیزم امیدوارم تصمیم درست بگیری که چند سال بعد نزنی تو سرت بگی به خاطر همچین کسی ببین با خودم چیکار کردم