پارسال در مورد بچه گفتم گفت روز خواستگاری گفتم دوست ندارم ، مخالفت کرد ، امشبم بعد یک سال دوباره با دلیل و منطق باهاش حرف زدم باز میگه نه ، حتی اول گفت از پرورشگاه بیاری اوکیم ولی الان میگه نه کلا نمیخوام ، این بحثم تموم کن ، چیکار کنم من آرزوم بچه بوده همیشه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ده دقیقه یبار دارم مینویسم باز همتون ماشالله دوست دارید اینجوری قضاوت کنید البته از نی نی سایت توقع ...
منم مشکل شما رو داشتم هر بار تاپیک میزدم ی عده میریختن که افرین قطع نسل باید بکنید و این چرت و پرتا اما من راه خودم رو رفتم و شوهرم رو ی نیمچه راضی کردم بالاخره
عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد ) برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍
تا مادر شوهرم میاد خونمون همه چی میرسه بهم خیلی ازش موج منفی میگرم ، کسی که بچش رو فقط برای منافعش م ...
اسی کنار وایسادی چرا؟ مگه زندگی تو نیست؟ توام لیست بفرست، بگو فلان جا جدید افتتاح شده بریم دو نفری، وقت آتلیه بگیر تیپ بزنین برین عکاسی، مراسمای خوب تدارک ببین... پیش هم زندگی میکنین؟
ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
چند سالته ؟ خب همون اول بهت گفته .. چرا شوخی گرفتی !؟ بعدم شاید واقعا نمیخواد و پدر خوبی نمیشه. یا استرس و اضطراب میگیره ازین موضوع. باید ریشه یابی بشه. یا مشکل مالی