2777
2789
عنوان

شما حاضرین جایی کار کنین ک حقوقش 25 تومن باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 95 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوستش دارم ولی سنگینهسر و کله زدن با مردمشیفت های روی اعصاب

پرفتاری سخته با نق نق مریض ها را بشنوی و از اونطرف امر و خورده فرمایش های دکترها و سوپروازیر را تحمل کنی شیفت داره حقوقش هم زیاد نیست 

عزیزم این چیزی که شما میگی نیستاگه کسی بخواد دو شیفت کار کنه هیچ تایم آزادی نداره خبعملا زندگی نداره ...

شیراز هم همین حدود سوپروایزر یک بیمارستان میگفت ۲۰ تومن حقوقم ۳ سال دیگه بازنشسته میشه

من‌ خودم تهران نیستم ولی دوستانی که تو تهرانم می شناسم تقریبا همینه حالا ۵تا ۶ تومن بالاتر ولی خب با ...

من حرفم اینه پولی که پرستارا میگیرن نسبت به کارشون هیچه 

والا این ۷۰ تومن هم که شما گفتی بعید می‌دونم شهرستان بدن 

خواهرم پرستاره با ۴ سال سابقه ۱۴ تومن میگیره 

خصوصی هم اگه کار کنه عملا هیچ تایم آزادی نداره که از اونم ۲۰ تومن اگه بگیره میشه ۳۴،۳۵ تومن 

که اصلا شدنی نیست این حجم کار 

شیراز هم همین حدود سوپروایزر یک بیمارستان میگفت ۲۰ تومن حقوقم ۳ سال دیگه بازنشسته میشه

اره چیزی هم که من اطلاع دارم همینه 

بیمارستان دولتی البته 

شاید خصوصی بیشتر بدن 

من حرفم اینه پولی که پرستارا میگیرن نسبت به کارشون هیچه والا این ۷۰ تومن هم که شما گفتی بعید می‌دونم ...

انتخابه 

خواهر شما شاید نتونه 

ولی من خیلی میشناسم دو شیفت برداشته تازه شیفت هم می خره 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
انتخابه خواهر شما شاید نتونه ولی من خیلی میشناسم دو شیفت برداشته تازه شیفت هم می خره

دیگه به توان طرف بستگی داره و اینکه کسی که دو شیفت می‌ره و شیفت هم میخره احتمالا مجرده

اصلن راحت نمی گیره اصلن شرایطشو خوندی ؟

والا من که پرستار نیستم 

داداشم هست سالها خصوصی کار کرده و می کنه 

اونم نه یکی دو تا بیمارستان تعداد زیادی 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
چرا بچه های پرستاری همه دارن میان سمت مهندسی بخدا این طرف خبری نیس رشته شما خیلی خوبه همبشه براش کار ...

عزیزم شما مهندسی کامپیوتر هستی؟

میشه یه توضیح درمورد رشتت و بازار کارش بهم بدی؟

در کنار دانشگاه هم مهارتی یاد گرفتین؟

خیلی ناراضی هستین؟

ممنون