2777
2789
عنوان

خودکشی با قرص برنج

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 32 پست
من دهم انسانی ام واقعا خیلی میترسم از اینکه جلو پدر مادرم شرمنده شم بیش از حد نگرانم روزی نیست که به ...

من یازدهم انسانیم

آخه برا تفکر میخای بمیری؟

وای دختر ولش کن بابا

مگ حتما باید بمیری تا مدیر باور کنه 

...

نترس هیچکس با درس نخوندن شرمنده پدر مادرش نشده شماهم نمیشی،، توخوب زندگی کن یه کم آروم باش هنر جدید ...

الان اگه بهتون بگم از صبح تا حالا دارم گریه میکنم باور میکنید؟

یه ترس بزرگی تو وجودمه به خاطر درس باید برم یک جا داد بزنم اینقدر داد بزنم خودم رو خالی کنم فقط باید نعره بکشم تا شاید آروم شم جور دیگه نمیتونم آروم شم حالم خیلی بده از صبح همش دارم گریه میکنم هی  خود به خود اشک کم میارم چند دقیقه آروم میشم دوباره گریه میکنم

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان اگه بهتون بگم از صبح تا حالا دارم گریه میکنم باور میکنید؟یه ترس بزرگی تو وجودمه به خاطر درس بای ...

هرچی که تو ذهنتِ بنویس روی کاغذ و آتیش بزن ،هر چالش،نگرانی،چیزمهم و بی ارزش ....هرچییییی که تو ذهنته.

بعدش آروم میشی و میتونی ذهنت و کنترل کنی.

دنبال یه برنامه ریزی خوب باش،و آروم آروم شروع کن.

ازکارای عقب افتاده ات شروع کن.

استرس و کنترل کن و اگرامکانش و داری مشاور هم برو.

تو اتاقت گل نگه دار و بهش برس.

لوازم تحریر جینگیلی برای خودت هدیه بخر.

اینستا اگه داری فعلا حذفش کن

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!