2777
2789
عنوان

خودکشی با قرص برنج

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 32 پست

قرص برنج خیلی خیلی بده فکر کن تک تک اعضای بدنت از دست بره اول معدت از دست بره داری زجه میزنی که معدتو از دست دادی بعد یهو کلیه هات از دست برن یه درد بیشتر دوباره بعد یکی دیگه اعضا بدن در آخر هم از نفس تنگی شدید سیاه میشه و ریه دیگه از کار افتاده 

تصور کردنش خیلی سخته چه برسه به واقعیت 

هرچند زندگی سخت باشه ولی خدا به ما این همه نعمت داده 

مبادا به سبب یک غم نعمت های دیگرت رو فراموش کنی 

خیلی درد داره با زجر میمیره طرف وحتی دکترا میگن ک التناس میکنن ک من نمیرم ببین هیچ چیز از تو مهم تر ...

من مشکلاتم به درس مربوط میشه 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قرص برنج خیلی خیلی بده فکر کن تک تک اعضای بدنت از دست بره اول معدت از دست بره داری زجه میزنی که معدت ...

خاهر من چند سال پیش خورد تو خونمون دعوا بود اونم عصبی شد خریده بود از قبل اون لحضه خوردش بعد دراز ش ...

عزیزم🥲خدابیامرزه

خیلی خیلی براش خیرات کنید.

منم قرآن میخونم براش

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

چقد ضعیفی شما،آدم بخاطر درس خودکشی میکنه؟؟؟😐

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
چقد ضعیفی شما،آدم بخاطر درس خودکشی میکنه؟؟؟😐

پس چیکار کنم چهارشنبه امتحان ترم داشتم مریض بودم اینقدر حالم بد بود چشام رو نمیتونستم از درد باز کنم امتحان ندادم الان نمیدونم چیکار کنم خیلی میترسم الان تب شدید دارم از استرس هم دارم میلرزم 😭😭😭😭😭

حداقل خودکشی کنم بلکه مدیر مدرسمون باور کرد که حالم خوب نبوده امتحان تفکر داشتم

پس چیکار کنم چهارشنبه امتحان ترم داشتم مریض بودم اینقدر حالم بد بود چشام رو نمیتونستم از درد باز کنم ...

عزیزم این دوران میگذره،دبیرستانی؟

منم چ روزا که برای درس گریه نکردم الان میگم چ احمقانه برخورد کردم اون فیزیکی که بخاطرش گریه کردم سرسوزنی درزندگی من تاثیر نداشت.الان ارشدم و نمره هام بالا نیست ولی خودمو بابتش اذیت نمیکنم چون انقد شب بیداری و استرس کشیدم و دیدم چ تاثیر بدی رو سلامتیم داره پس بیخیالی طی میکنم

چراخودتو اذیت میکنی؟مدیر کیه که بخواد باورکنه یانکنه؟؟ 

عزیزم این دوران میگذره،دبیرستانی؟منم چ روزا که برای درس گریه نکردم الان میگم چ احمقانه برخورد کردم ا ...

من دهم انسانی ام واقعا خیلی میترسم از اینکه جلو پدر مادرم شرمنده شم بیش از حد نگرانم روزی نیست که به خاطر درس استرس نداشته باشم به خاطر درس سه ماهه حسرت یک شب خواب راحت تو دلم مونده سه ماهه حسرت اینکه بشینم با خیال راحت غذا بخورم تو دلم مونده نمیخوامممم زندگی کنم بسه دیگه چرا این کابوس تموم نمیشه 

من دهم انسانی ام واقعا خیلی میترسم از اینکه جلو پدر مادرم شرمنده شم بیش از حد نگرانم روزی نیست که به ...

نترس هیچکس با درس نخوندن شرمنده پدر مادرش نشده شماهم نمیشی،، توخوب زندگی کن یه کم آروم باش هنر جدید یاد بگیر شادباش همینا باعث دلگرمی پدر مادرت میشه.

برنامه ریزی کن و عمل کن بهش درسا اونقدا هم سخت نیست که انقد داری خودتو اذیت میکنی.

باور کن که بعد دیپلم هیچ خبری نیست، اگه میخوای اینطوری ادامه بدی چیزی ازت نمی مونه برای مقاطع بالاتر.

یه کم تظاهرکن به بیخیالی آروم میشی.مثلا فلان درس و کم شدی مدام با خودت بگو(فدای سرم، جبران میکنم اشکال نداره) تظاهر کردن به آرامش بشدت آرومت میکنه من بااین روش خوب شدم.

شد شد، نشد نشد