2777
2789
عنوان

تاثیر مثبت کارهای خانه از لحاظ روانی بر خانم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 46 پست
به نظرم کلا بیکار بودن باعث آشفتگی ذهن و روان میشه و بهتره خودمون رو مشغول کنیم. حالا یا با کار داخ ...

کاملا موافقم

از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب دردمند عشق را دارو بجز دیدار نیست. اللهم عجل لولیک الفرج 💔🥀هر سوالی در مورد گلدوزی ساخت مجسمه با خمیر کلی دارید در خدمتم🥰مسلط به زبان عربی هستم هر سوالی یا ترجمه ای از زبان فارسی به عربی دارید میتونید بپرسید با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 😊❤️برای تمام حاجت های دلتون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*

چه چرت و پرتا 

برا متابولیسم خوبه 

برای سلامتی خوبه 

لطفا حمالی مفتکی رو تو زر ورق نپیچید و اکلیل نپاشید 

اگه کار خانگی مفید بود مطمعن باش یه کار مردانه بود و به زنا نمیرسید 

من خودم خانه دارم (میگم کلفتیه مفتکیه) بشور بپز تمیز کن ..حقوق داره؟ باز نشستگی داره؟ ساعت مشخص داره؟ جمعه ها تعطیله؟ اگه موقع بشور بساب پام بشکنه بیمه شامل میشه؟ بعد سی سال تموم میشه؟ جای پیشرفت و ارتقا داره؟؟؟ منزلت و شان اجتماعی داره؟ 

کسی قدر میدونه؟ اخرش میگن تو خونه میخورین میخوابین 

اخرشم که فرسودگی بدن و ارتروز رماتیسم و افسردگی 

یکی بیاد بگه من کار خونه میکنم فلان تاج رو رو سرم گذاشتن 

با یه چای بعدش خودمونو گول نزنیم دیگه 

والا اگه یه نفر دیگه کارارو بکنه هم خونه تمیز بشه چایی میچسبه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه چرت و پرتا برا متابولیسم خوبه برای سلامتی خوبه لطفا حمالی مفتکی رو تو زر ورق نپیچید و اکلیل نپاشی ...

ممنونم از اینکه نظر دادین😊❤️

از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب دردمند عشق را دارو بجز دیدار نیست. اللهم عجل لولیک الفرج 💔🥀هر سوالی در مورد گلدوزی ساخت مجسمه با خمیر کلی دارید در خدمتم🥰مسلط به زبان عربی هستم هر سوالی یا ترجمه ای از زبان فارسی به عربی دارید میتونید بپرسید با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 😊❤️برای تمام حاجت های دلتون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*

قطعا حق با شما هست اما منم علاوه بر کارهای خونه علاقه بشدت زیادی به کار های هنری دارم و پر و پا قرص ...

نگفتم تداخل دارن قشنگ جان 

میگم یکی علاقه داره و حال خوب باهاش میگیره ، یکی مثل من نمیگیره 

کار هنری هم دوست دارم . اما کار فنی کامل شارژم میکنه . مثل تعمیر موتور ماشین . یا سرویس موتور ‌. بازکردن لباسشویی . سیم کشی برق 😍😍😍

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نگفتم تداخل دارن قشنگ جان میگم یکی علاقه داره و حال خوب باهاش میگیره ، یکی مثل من نمیگیره کار هنری ه ...

اها امیدوارم همیشه و هرجا در هرکاری حالت دلت خوب باشه بقول خودتون یجوری باشه فول شارژ باشی 😅❤️❤️❤️❤️

اها امیدوارم همیشه و هرجا در هرکاری حالت دلت خوب باشه بقول خودتون یجوری باشه فول شارژ باشی 😅❤️❤️❤️❤ ...

فداااااات 😍😍😍

آره هرکی با یه چیزی دلش خوشه

ایشالا که دل همه خوشِ خوش باشه و صدای خنده های همه تا آسمون برسه 😍😍😍

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

کلا یک اصل وجود داره، آدم با هر جنسیتی باید بتونه از پس هندل کردن کارهای پایه زندگیش بربیاد

باید محیطی که توش زندگی میکنه رو تمیز نگه داره

در نتیجه زن و مرد نداره، هرکسی باید این کارهارو انجام بده به نسبت مشغله‌های دیگه و شرایطش، چه حالش خوب بشه چه نشه

فداااااات 😍😍😍آره هرکی با یه چیزی دلش خوشهایشالا که دل همه خوشِ خوش باشه و صدای خنده های همه تا آس ...

کامنتت پر از انرژی مثبت بود حالم و خوبتر کرد اللهی آمین❤️

کامنتت پر از انرژی مثبت بود حالم و خوبتر کرد اللهی آمین❤️

عزیزمی 

تاپیک شما هم پر از حال خوب بود گل خانوم 

همیشه حالت عالی باشه و تاپیک های قشنگ‌ بزنی 😍🥰

عزیزمی تاپیک شما هم پر از حال خوب بود گل خانوم همیشه حالت عالی باشه و تاپیک های قشنگ‌ بزنی 😍🥰

وییییی لپام قرمز شد 😂🥰

وییییی لپام قرمز شد 😂🥰

اینجوری شدی 😊😊😊

اینجوری شدی 😊😊😊

اره😅❤️