2777
2789
عنوان

تاثیر مثبت کارهای خانه از لحاظ روانی بر خانم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 46 پست

ببخشید ولی نمیتونم غلط املایی نگیرم🙈😂

نظافت

وظیفه

متابولیسم

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
من چون تنها زندگی میکنم کارای خونم که تموم میشه بعدش کلافه میشم میگم وای حالا چی کار کنم میشینم تی و ...

بعدش میتونی برنامه بریزی پیاده روی کتاب پادکست وقتتو پرکنی.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم تمیزی و مرتبی خونه رو خیلی دوست دارم. انجام کارای خونه مونم دوست دارم. ولی زیاااااااده. با بچه ک ...

درک میکنم کسی که بچه داره باید مدام دستش تو خونه باشه مدام باید پشت سر بچه جمع و جور کنه اما پیشنهادم اینه که کسی و که میار مثلا اجازه ندی وارد اتاق ها بشه اون هارو خودت امیز کن فقط در حد سالن و سرویس ها و آشپز خانه اینجوری بهتره

از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب دردمند عشق را دارو بجز دیدار نیست. اللهم عجل لولیک الفرج 💔🥀هر سوالی در مورد گلدوزی ساخت مجسمه با خمیر کلی دارید در خدمتم🥰مسلط به زبان عربی هستم هر سوالی یا ترجمه ای از زبان فارسی به عربی دارید میتونید بپرسید با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 😊❤️برای تمام حاجت های دلتون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*

ببخشید ولی نمیتونم غلط املایی نگیرم🙈😂نظافتوظیفهمتابولیسم

نه اشکال نداره من یه مقدار سریع مینوسم و کیبوردم هم تصحیح خودکار فعاله گاهی اشتباه از خودم و گاهی از کیبورد هست بازم عذر میخوام🥰

از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب دردمند عشق را دارو بجز دیدار نیست. اللهم عجل لولیک الفرج 💔🥀هر سوالی در مورد گلدوزی ساخت مجسمه با خمیر کلی دارید در خدمتم🥰مسلط به زبان عربی هستم هر سوالی یا ترجمه ای از زبان فارسی به عربی دارید میتونید بپرسید با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 😊❤️برای تمام حاجت های دلتون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*

دعوا برای چی ما افراد متمدنی هستیم

اینو قبول دارم😂😂😂😂😂😂

نه اشکال نداره من یه مقدار سریع مینوسم و کیبوردم هم تصحیح خودکار فعاله گاهی اشتباه از خودم و گاهی از ...

نگو عزیزم 😘 عذرخواهی چیه💖

همین که با جنبه‌ای لذت بردم

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮

من یک خانم خانه دارم ولی بشدت دوست دارم مستقل بودم و بقول معروف دستم توجیب خودم بود درسته خانمایی که کارمیکنن سختیشون دوبرابره ولی بنظرم ازلحاظ روحی خیلی حالشون بهتره

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
در مورد همه صدق نمیکنه به شخصه کارای فنی حالمو میسازه و کارای خونه حالمو بد میکنهدر نتیجه یکی برای ک ...

قطعا حق با شما هست اما منم علاوه بر کارهای خونه علاقه بشدت زیادی به کار های هنری دارم و پر و پا قرص دنبالش میکنم اما شغل و حرفه ام تا بحال برام تداخلی با کارهای خانه نداشته موفق و پیروز باشید

من یک خانم خانه دارم ولی بشدت دوست دارم مستقل بودم و بقول معروف دستم توجیب خودم بود درسته خانمایی که ...

نظرتون محترم هست قطعا چی باعث شده شما که اینقدر به مستقل شدن علاقه مند هستید اقدامی براش انجام دادید؟

چ متن خوبی .ممنون استارتر ...آره خوبه کلا بیکاری زیاد خوب نیست

ممنون عزیز دلم😍❤️

نگو عزیزم 😘 عذرخواهی چیه💖همین که با جنبه‌ای لذت بردم

سلامت باشی گلم⚘️🥰

من اولش که می‌خوام شروع کنم تمیز کاری خیلی سختم میشه ولی بعدش همه جا برق میفته حس خیلی خوبی پیدا میک ...

مثل منی یکم اولش سخته مثل اون موقع که از خواب بیدار میشی😁